11.2.16

Ξεθάρρεψαν και τα...Αλβανά!

Η σημαία με τη δικέφαλη κότα!


Οι Αλβανοί βγάζουν Χάρτες που "αποδεικνύουν" την ύπαρξη της Ιλλυρίας ενώ η Ελλάδα... δεν υπάρχει!

 ,  υπεισέρχεται σε ένα άλλο πιο επικίνδυνο επίπεδο , αυτό της προσπάθειας ιστορικής τεκμηρίωσης της παρουσίας των Αλβανών στα Βαλκάνια σε σχέση με τους Έλληνες.
Σκοπός αποτελεί η δημιουργία ιστορικής βάσης για τις διεκδικήσεις “έναντι της χώρας .
Σύμφωνα με  την μεγάλης κυκλοφορίας   αλβανική εφημερίδα των Σκοπίων  lajmpress.com, παρουσιάστηκαν χάρτες  με επεξηγήσεις μάλιστα  στα ελληνικά, οι οποίοι χρονολογούνται πριν από  16 αιώνες, στους οποίους……..δεν υπάρχει  η  Ελλάδα.

Οι χάρτες αυτοί που παρουσιάζει η εφημερίδα  δεν αναφέρουν ελληνικό  έδαφος ή  οιοδήποτε έδαφος ή χώρα με Έλληνες κατοίκους , είτε με ελληνική διοίκηση,  παρά μόνο το γεγονός ότι το σύνολο του εδάφους αποκαλείται  ως Ιλλυρία.
Στο έδαφος αυτό κατοικούσαν , λένε οι Αλβανοί  μόνο Ιλλυριοί οι αποτελούν τους απογόνους των σημερινών Αλβανών.
Ο Οίκος ανοχής των Ιταλών απέκτησε και ...ιστορία!!!

Αυτό που αποκαλείται «Μεγάλη Αλβανία» σήμερα, συνεχίζει το δημοσίευμα κάλυπτε ολόκληρη την ελληνική επικράτεια, με το  όνομα στα ελληνικά ΙΛΛΥΡΙΚΟΝ .
Σαφώς και πρόκειται για πλαστογράφηση και παραποίηση ιστορικών εγγράφων από την αλβανική Ακαδημία , η οποία βρίθει από άτομα τα οποία εργάζονται μέρα και νύκτα με σκοπό να αποδείξουν ότι η μισή ελληνική  Ήπειρος, η Καστοριά  είναι αλβανικά εδάφη  .
Αυτό πραγματοποιείται  διότι στις  συγκεκριμένες γεωγραφικές περιοχές δεν υπάρχει  αμιγής  αλβανικός πληθυσμός,  όπως υπάρχει π.χ.  στο Πρέσεβο ( Σερβία) ή στο Τέτοβο ( ΠΓΔΜ).
Για αυτό πρέπει να «κατασκευασθεί» η διεκδίκηση των Αλβανών εθνικιστών ενδεδυμένη με τον «μανδύα « της ιστορίας στα μέτρα βέβαια των Τιράνων.
Στα  πλαίσια των κυοφορούμενων αλλαγών στα Βαλκάνια λόγω της αμερικανικής διείσδυσης,   αναμένονται « πράγματα και θαύματα», τα οποία περιλαμβάνουν ακόμη και αλλαγές  συνόρων.
Το μόνο θετικό σημείο είναι η  « αθόρυβη» παρουσία της Ρωσίας σε Σερβία , Βουλγαρία, ΠΓΔΜ, και Μαυροβούνιο , η οποία  που θα βάλει στοπ στον αμερικανοκίνητο αλβανικό εθνικισμό.
Η ελληνική Ακαδημία δεν θα όφειλε να είχε παρουσιάσει την πραγματικότητα με εκατοντάδες ιστορικές αποδείξεις για την  αρχέγονη παρουσία των Ελλήνων  στα Βαλκάνια ;
Γιατί επιτρέπουμε σε χώρες σαν την Αλβανία να μας προσβάλει με τέτοια δημοσιεύματα  και δεν «σκοτώνουμε το φίδι του αλβανικού εθνικισμού» εν τη γενέσει του ;
Η παρελκυστική πολιτική όλων των ελληνικών κυβερνήσεων  ,  του επιστημονικού και πολιτικού κόσμου θα θρέψει το τέρας του αλβανικού εθνικισμού,  και πολύ σύντομα θα αντιμετωπίσουμε ένα ακόμα πρόβλημα μετά  τα Σκόπια.


pentapostagma.gr

Τα σχόλια των εικόνων και ο τίτλος: ΑΛΕΞ/ EFENPRESS