9.2.16

«Τρελαμένος» οδηγός διαλύει το αυτοκίνητό του για να μην το βγάλουν σε πλειστηριασμό (BINTEO)

Κάτι παρόμοιο λέγεται ότι θα συμβεί με τις κατασχέσεις ακινήτων στην Ελλάδα.Αντί για σπίτια θα κατασχέσουν...καρα-γιαπιά!  Juan

Έσκισε τα λάστιχα και έσπασε... ό,τι μπορούσε μονολογώντας: «τώρα πώς θα το δημοπρατήσουν;»


Ένας μεσήλικας οδηγός από την Αγγλία τα... πήρε στο κρανίο όταν ειδοποιήθηκε από το κράτος πως το αυτοκίνητό του πρόκειται να βγει σε πλειστηριασμό καθώς είχε ξεχάσει να πληρώσει κάποιους φόρους. Η κλήση ήταν ως φαίνεται η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι και ο άντρας αποφάσισε να... αναλάβει δράσει.


Αρχικά με ένα μαχαίρι έσκισε και τα τέσσερα λάστιχα του αυτοκινήτου, ενώ δεν έμεινε εκεί: Με ένα μεγάλο μπαστούνι στο χέρι άρχισε να χτυπά με μανία τη μηχανή, το καπό, τις πόρτες και τα παράθυρα μονολογώντας «τώρα πώς θα το δημοπρατήσουν;» και φωνάζοντας «θα σας δείξω εγώ»!

«Θα το έβγαζαν σε πλειστηριασμό για να το πουλήσουν. Να πουλήσουν το αυτοκίνητό μου, για να πάρουν τα λεφτά τους», λέει με παράπονο σε άλλο σημείο του βίντεο. Στην αρχή άλλωστε, φαίνεται να λέει στην κάμερα: «Γύρισα σπίτι σήμερα και βρήκα πως μου είχαν αφήσει μια γ... ωραία κλήση στο παρμπρίζ μου. Ας μου έστελναν έστω ένα ειδοποιητήριο! Θέλουν να πληρώσω έξτρα λεφτά για να τη σβήσω, θα σας δείξω εγώ τι θα σβήσω»!

Όπως πολλοί σημειώνουν πάντως, τώρα ο ίδιος θα αναγκαστεί να πληρώσει για να απομακρύνει το κατεστραμμένο όχημα από το δρόμο...

seleo