10.2.16

Ο πατέρας της 28χρονης καρκινοπαθούς μιλά στο ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ - Το Ωνάσειο μπλοκάρει το ταξίδι της Ντένιας στις ΗΠΑ


του Γιώργου Νταλιάρη
Η ανθρωπιά των Ελλήνων δεν έχει χαθεί ακόμη και τώρα την εποχή της μεγάλη κρίσης.  Η περιπέτεια της Ντένιας Παράσχη από τη Ζάκυνθο αποτέλεσε ένα ακόμη δείγμα του πόσο ξεχωριστός λαός είμαστε.
Ωστόσο, παρότι υπήρξε τόσο μεγάλη ανταπόκριση, ο πατέρας της 28χρονης γνωστοποιεί στοΤΗΛEΓΡΑΦΗΜΑ (tilegrafima.gr) ότι έχει προκύψει εμπλοκή με τη μεταφορά της στην Αμερική.
Τα χρήματα που απαιτούνται για να γίνει το ταξίδι στις ΗΠΑ και η θεραπεία για τον όγκο στην καρδιά που έχει διαγνωσθεί στη νεαρή κοπέλα, έχουν συγκεντρωθεί. Ακόμη και το πρωθυπουργό αεροσκάφος είναι σε ετοιμότητα για να μεταφέρει τη νεαρή κοπέλα στο ταξίδι ζωής στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, αλλά τα εμπόδια δεν έχουν εξαλειφθεί.
Η οικογένεια Παράσχη κάνει αγώνα δρόμου και αγωνιά. Οι δύο θεράποντες ιατροί από το Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο Αθηνών μέχρι στιγμής δεν υπογράφουν τα απαραίτητα έγγραφα ώστε να φύγει η Ντένια για τις ΗΠΑ, αφού – όπως λένε – είναι ένα πολύ μακρινό ταξίδι και υπάρχουν κίνδυνοι. Αντίθετα, είναι σύμφωνοι ώστε να μεταβεί σε κάποια άλλη χώρα της Ευρώπης.
Η θεραπεία για το σπανιότατο πρόβλημα της 28χρονης κοπέλας μπορεί γίνει μόνο στο εξειδικευμένο κέντρο στη Βοστώνη.
Ο πατέρας της Ντένιας μιλώντας στο ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ ευχαριστεί θερμά όλους τους Ελληνες για τη μεγάλη και άμεση ανταπόκριση, αλλά τονίζει πως τη στιγμή που η κόρη του δίνει τον αγώνα της ζωής της, αυτός και η οικογένειά του καλούνται να λύσουν τα γραφειοκρατικά ζητήματα που φαίνεται πως είναι και αυτά τεράστια.
Ολοι ευχόμαστε στην Ντένια να βγει νικήτρια και την ύστατη στιγμή να αρθούν τα εμπόδια ώστε να γίνει το ταξίδι…
http://tilegrafima.gr/