14.2.16

Λίγα 24ωρα πριν τους Τούρκους θα μας κτυπήσουν τζιχαντιστές και τοκογλύφοι;

Τα μάθατε τα νέα…
Πιάσανε στην Αλεξανδρούπολη τζιχαντιστές –κυνηγούς μπεκάτσας στο Δέλτα του Έβρου;
¨Πρόκειται για δύο Βρετανούς ιρακινής καταγωγής, ηλικίας 28 και 22 ετών που διέμεναν σε 


ξενοδοχείο της πόλης όπου και συνελήφθησαν ενώ έπειτα από σχετικό έλεγχο που έγινε στο τροχόσπιτό τους στην περιοχή του Φάρου κοντά στον σιδηροδρομικό σταθμό της πόλης βρέθηκε οπλισμός.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές που μίλησαν στο Associated Press αρκετά νωρίς στο τροχόσπιτό τους βρέθηκαν πάνω από 20.000 σφαίρες, τέσσερα καλάσνικοφ, αλλά και διόπτρες νυχτός!.
Στον έλεγχο που έγινε (13/2) στο τροχόσπιτο που είχαν αφήσει στην περιοχή του λιμανιού βρέθηκε βαρύς οπλισμός (20.000 σφαίρες, 3 περίστροφα magnum 357, και 15 περίστροφα 22άρια)¨.
Και να ήταν μόνο αυτοί …
Μόλις πριν από δεκαπέντε ημέρες, στις 31 Ιανουαρίου, είχαν συλληφθεί στην ίδια πόλη ένας 29χρονος υπήκοος Σουηδίας και ένας 20χρονος υπήκοος Υεμένης, με τον πρώτο, τον Mirsad Bektasevic να είναι γνωστός για τις σχέσεις του με το Ισλαμικό Κράτος .

Τις διόπτρες τι τις ήθελε ο ¨ανθός της ευρωπαικής τζιχάντ¨ στην Ελλάδα;
Mήπως με το ρυμουλκούμενο τροχόσπιτο τους συνέχιζαν το ταξίδι για ¨κυνήγι μπεκάτσας¨ στο Σύνταγμα ή σε κεντρικούς δρόμους των Αθηνών και άλλων Ελληνικών Μεγαλουπόλεων που εκ των πραγμάτων θα σφύζουν το επόμενο διάστημα από διαμαρτυρόμενους-μνημονιοπαθείς Έλληνες;

Άραγε οι ελεύθεροι σκοπευτές που πυροβολούσαν εν ψυχρώ τον κόσμο κατά τη διάρκεια των γεγονότων στην πλατεία Μαϊντάν της Ουκρανίας, στο Κίεβο, το Φεβρουάριο του 2014 που είχαν εκπαιδευθεί ;
Το αποτέλεσμα τότε στο Μαϊντάν ήταν η εν ψυχρώ δολοφονία 40 διαδηλωτών και 20 αστυνομικών γεγονός που πυροδότησε το ξέσπασμα της αναταραχής.

Πως λοιπόν μπορούν να γεμίσουν οι δρόμοι και οι πλατείες από διαμαρτυρόμενους πιθανώς στοχοποιημένους μέσα στον σταυρό της διόπτρας των τζιχαντιτών-κυνηγών μπεκάτσας;
¨Μήνυμα δανειστών: Κόψτε τις σημερινές συντάξεις, για να τελειώσει η αξιολόγηση Φεβρουαρίου 2016 …και πολλά άλλα παράλογα που απαιτούν στο ασφαλιστικό-φορολογικό και ουκ έστιν λόγος…
Τελικά μόνο εμείς δεν διακατεχόμαστε από αγωνία για το τι μέλλει γενέσθαι για αυτό αναφερόμαστε στα παραπάνω.
Αγωνία διατυπώνει και ο κ. Μουζάλας

¨Κάτω από την απειλή της εξόδου της Ελλάδας από τη Σένγκεν, υποκρύπτεται το κλείσιμο των συνόρων από τις άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Πρόκειται για ενέργεια η οποία διασπά την Ευρωπαϊκή Ένωση και αντί να τιμωρούνται οι χώρες που έχουν αυτήν τη συμπεριφορά τιμωρείται η Ελλάδα¨.
¨Αναφορά και στην εμπλοκή του ΝΑΤΟ έκανε ο Έλληνας υπουργός τονίζοντας: «Πρόκειται για μία πολύ λεπτή υπόθεση. Θέλουμε να ελπίζουμε πως θα περιορίσει την προσφυγική ροή κάνοντας διασώσεις, όπως τουλάχιστον μέχρι τώρα έχει δηλωθεί.
Θα πρέπει να δούμε τα υπηρεσιακά σχέδια και μέσα μας ένας μικρός φόβος μπορεί να υπάρχει ότι μπορούν να γίνουν λάθος χειρισμοί.¨

Άντε λοιπόν για να τελειώνουμε…
Ο Πούτιν συναντήθηκε στην Μόσχα με τον Κίσσιγκερ.
Ο Τούρκος αμέσως μετά μπαίνει σε ένα συνεταιρισμό κρατών βλ. Σαουδική Αραβία, Κατάρ κ.α με σκοπό να μοιράσει τα έξοδα αλλά και τα κέρδη από την μεγαλειώδη εισβολή που ετοιμάζει στην Συρία εναντίων του κακού Άσαντ και των Κούρδων.
Ο Ρώσος με ταχύτητα κατεβάζει μέσω των ΣΤΕΝΩΝ το απαύγασμα της ναυτική ς δύναμης του με πυραυλοφόρα πλοία και ταυτόχρονα μπλοφάρει λέγοντας ότι μπορεί να κάνει χρήση μικρών πυρηνικών όπλων στην περιοχή που κατέχουν οι τζιχαντιστές.

Όλες οι εξελίξεις δείχνουν ότι είμαστε στο παρά-πέντε.
Μόλις κατορθώσει να μπει ο συνεταιρισμός των πολεμοχαρών βλ Τουρκία-Σαουδική Αραβία-Κατάρ στην Συρία… κάποιοι θα θελήσουν με προσχήματα και ¨στραβές¨ που πιθανώς να έχουμε στο Αιγαίο..βλ. δηλώσεις Μουζάλα
¨Θα πρέπει να δούμε τα υπηρεσιακά σχέδια του ΝΑΤΟ και μέσα μας ένας μικρός φόβος μπορεί να υπάρχει ότι μπορούν να γίνουν λάθος χειρισμοί.¨
ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΣΤΕΝΑ…¨Όταν ξεκινήσει το κακό από την Συρία¨
Όταν τον ρωτήσαμε «τι είδες Δέσποτα;» με δυσκολία μας απάντησε γιατί είχε πρόβλημα με την φωνή του,
«όταν αρχίσει το κακό από την Συρία να αρχίσετε να προσεύχεστε!»
και το επανέλαβε πολλές φορές «εκεί, από την Συρία όταν ξεκινήσει…» εννοώντας ότι μετά θα πιάσει η μπόρα και εμάς… Τον ξαναρωτήσαμε «τι άλλο είδες Δέσποτα;» και μας είπε «θα σας πω μετά…» αλλά μετά εκοιμήθη…»
του μακαριστού Αντώνιου Σισανίου & Σιατίστης,

Όταν ξεκινήσει το κακό από την Συρία θα έχουν κάποιοι το χειρουργικό πεδίο ΑΙΓΑΙΟ-ΕΛΛΑΔΑ έτοιμο και ανοικτό για επεμβάσεις.
Οι Προφητείες των ΑΓΙΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ μας πραγματοποιούνται.
Ο Σκοπός είναι πως θα διαχειριστούμε εμείς τις προφητείες όπως μας λέει ο Σεβασμιότατος Μόρφου κ.κ Νεόφυτος;
Πρέπει να τις διαχειριστούμε με ομοψυχία και Πνευματική Ένωση μας με τον ΚΥΡΙΟ ημών ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ.

Με πνευματική ευθύνη και συνείδηση Δρ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΡΔΑΚΑΣ

πηγη