5.1.16

Ψευτικο το Δημοσιευμα οτι Ρωσικο Καταδρομικο Εγκλώβισε με S-300 Τουρκικα F-16 Πανω απο το Αιγαιο!!!


Αρθρο Σπυρου Πριφτη.

Σοκ: Ψευτικο το Δημοσιευμα οτι Ρωσικο Καταδρομικο Εγκλώβισε με S-300 Τουρκικα F-16 Πανω απο το Αιγαιο!!!

Επικίνδυνο Στημενο Δημοσιευμα περι δηθεν << Οι Ρώσοι "εξαφάνισαν" τα τουρκικά αεροσκάφη από το Αιγαίο>> κατακλύζει και αναδημοσιευτε απο διαφορα site-blog,
με την Εφημεριδα Εθνος να ειναι η Πρωτη <<Πηγη>> αυτού του δημοσιεύματος!

Συμφωνα με τα κυριοτερα κομματια του Αρθρου της Εφημεριδας Εθνος εχει ως εξης: Δύο τουρκικά μαχητικά F-16 της 9ης Δεκεμβρίου του 2015 μπήκαν απροειδοποίητα στο Βόρειο και το Κεντρικό Αιγαίο όπου ενεπλάκησαν σε αερομαχίες με αντίστοιχο αριθμό ελληνικών μαχητικών! Ξαφνικά οι Τούρκοι πιλότοι εγκλωβιστηκαν από αντιαεροπορικούς πυραύλους S-300 ενός ρωσικού καταδρομικού πλοίου που έπλεε στην περιοχή του Αιγαίου, με αποτέλεσμα να βγουν εκτός λειτουργίας τα ηλεκτρονικά και το σύστημα ενεργοποίησης των όπλων των τουρκικων F-16!


Πλέον από την 9η Δεκεμβρίου του 2015 οι Ρώσοι φαίνεται να έχουν εντάξει και το Αιγαίο στη Ζώνη Απαγόρευσης Πτήσεων (no fly zone) που δημιούργησαν για τα τουρκικά μαχητικά μετά την κατάρρευση του SU-24 στη Συρία το πρωί της 24ης Νοεμβρίου! Τον εγκλωβισμό των τουρκικών μαχητικών στο Αιγαίο από τα αντιαεροπορικά συστήματα του ρωσικού στόλου κατέγραψαν τα ελληνικά ραντάρ, άρα και το ΝΑΤΟ, ωστόσο άπαντες τηρούν «σιγήν ιχθύος»

Μακαρι να ειναι αληθεια αυτο το Δημοσιευμα θα ευχομασταν ολοι η Ελληνες, αλλα δεν ειναι δυστυχως! Μια υπόδουλη Κυβερνηση Συριζα-ΑΝΕΛ, θα εδινε την αδεια στην Ρωσια να πραγματοποιήσει μια τετοια ενεργεια << εγκλωβισμου των τουρκικων F-16>> εντος του Ελληνικου εναεριου χωρου << γιαυτο και χρειαζεται η αδεια-συγκαταθεσει απο την Ελλαδα,ωστε η Ρωσια να προχωρήσει σε μια τετοια ενεργεια>> Το ενδεχομενο αυτο δεν παιζει με τιποτα,γιατι προτον: Θα επρεπε να εχουν ετοιμασει ενα σχεδιο απο κοινου << Ελλαδα-Ρωσια>> στο ενδεχομενο αντιμετωπισης των τουρκικων F-16 και των παραβιάσεων τους! Δευτερων: Η Ελλαδα θα επρεπε να παραδοση στην Ρωσια σημαντικα Νατοικα στοιχεια, οπως π χ, τους κωδικους-αριθμους-λογισμικο των Ελληνικων F-16, μαζι με τα κανάλια επικοινωνίας τους , ωστε το υποτιθεμενο Ρωσικο αντιαεροπορικο συστημα S-300 του καταδρομικού, να αναγνωρίζει και να ξεχωριζει τα Ελληνικα F-16 απο τα τουρκικα F-16.....Τι να λέμε τωρα, χωρις να ξερουν το σημα και στιγμα των Ελληνικων μαχητικων, η αντιαεροπορικη πυραυλοι S-300 θα εγκλωβισουν και τα ελληνικα F-16 που ειναι ιδιου τυπου με τα τουρκικα,και χρησιμοποιουν Νατοικα συστηματα εχθρικα και μη αναγνωρισμενα ως φιλικα απο τους S-300!!!

Γιατι το Δημοσιευμα του Εθνους ειναι Στημενο-Επικινδυνο και Προβοκατορικο!

Η Διελευση του Ρωσικου Πολεμικου Ναυτικου απο το Αιγαιο δεν αρεσει στο ΝΑΤΟ-ΗΠΑ-ΕΕ-Τουρκια,μαλιστα με το πρόσχημα των μεταναστων εχουν γεμισει τα ελληνικα νησια με ανθρωπους της φροντεξ- frontex, που εκτος απο τις περιπολιες φυλαξης των ελληνικων θαλασσιων συνορον, επιβλεπουν και καταγραφουν την Διελευση του Ρωσικου Πολεμικου Ναυτικου! Μαλισταν πιεζουν αφορητα Κυβερνηση και τους Επιτελεις του Ελληνικου Πολεμικου Ναυτικου,τα Ναυτικα ρανταρ που ειναι διασκορπισμενα στα ελληνικα νησια του Αιγαιου να παρεχουν πληροφοριες στους ανθρωπους της φροντεξ- frontex ανα πασα στιγμη; Στην ουσια ζητούν των έλεγχο του Αιγαιου και να εχουν αυτη την κυριαρχια!

Το Δημοσιευμα του Εθνους μονο κακο κανει στα εθνικα μας συμφεροντα, με τους υποτιθεμενους συμμάχους να αυξήσουν τις πιεσεις τους προς την Ελληνικη Κυβερνηση για μια συνδιοικηση του αιγαιου!

Καλα τα συνθηματα Ελλαδα-Σερβια-Ρωσια Συμμαχια, αλλα για κατι τετοιο χρειαζεται και η αναλογη Κυβερνηση με Αρ.....δια! Η Ρωσια δεν εχει την παραμικρή εμπιστοσύνη στην Κυβερνηση Τσιπρα, και αν περιμενετε απο την μια στιγμη στην αλλη, ο Τσιπρας να γινει Μποτσαρης Και Καραισκακης, διαβαστε αυτα τα δυο Αποκαλυπτικα Αρθρα: Λαβρόφ σε Κοτζιά: «Ελάτε να Καταρρίψουμε Μαζί στο Αιγαίο τα Τουρκικά Μαχητικά»!!! Και επισης: Λαβροφ: «Να Παραδώσουμε Αντιαεροπορικά Όπλα στην Ελλάδα!!! Άρνηση Ρώσων Στρατηγών: H Ελλάδα έχει χάσει την Κυριαρχία της!!!

Τι να λέμε τωρα!!!

Αρθρο  Σπυρος Πριφτης    email: spyros.priftis76@yahoo.gr