28.1.16

Άκουσον άκουσον: Διαμαρτυρία για τον φράχτη του Έβρου στην ομιλία Μουζάλα στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης (ΦΩΤΟ)!!!

το ...νοήμον κοινόν με το πανό!

Να πέσει ο φράκτης να περάσουν ελεύθερα  (και) τα τουρκικά άρματα! Καλά μυαλό δεν έχει κανείς τους; Εκτός αυτού, έχουμε έλλειψη από λάθρο; Τί πρέπει να γίνει για να βάλουν μυαλό, να πάθουν ότι παθαίνουν οι κοπέλες στη Γαλλία, Γερμανία και αλλού, από ομαδικούς βιασμούς, δολοφονίες, τρομοκρατικές ενέργειες με δεκάδες νεκρούς;
Θέλουν η πατρίδα τους (;) να είναι ξέφραγο αμπέλι;
Τόσο πολύ έχουν επηρεασθεί από τις διάφορες σάχλες που τους εμφυσούν στο κόμμα τους, που δεν καταλαβαίνουν ότι αν γεμίσει η Ελλάδα λάθρο, αυτοί που θα φύγουν από την Ελλάδα θα είναι αυτοί οι ίδιοι; Και πόσους θα χωρέσει η Ελλάδα; Και πως θα ζήσουν, αφού δεν υπάρχει εργασία ούτε για τους Έλληνες; Δεν θα αναγκαστούν να κλέψουν και να σκοτώσουν για να ζήσουν αυτοί και οι πολυμελείς οικογένειές τους- υπακούοντας παράλληλα και στις προσταγές του κορανίου που τους παρακινεί να σκοτώνουν τους "άπιστους" όπου τους βρουν...! Τόση αποβλάκωση πια;
ΑΛΕΞ

Διαμαρτυρία πραγματοποίοησαν οργανώσεις στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης την ώρα της ομιλίας του αναπληρωτή υπουργού και αρμόδιου για θέματα Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννη Μουζάλα, σε εκδήλωση που διοργανώνει ο ΣΥΡΙΖΑ Α΄ Θεσσαλονίκης, με θέμα:
"Η Ελλάδα και οι μεταναστευτικές ροές". Οι διαδηλωτές μπήκαν στην αίθουσα με πανό και φωνάζουν συνθήματα κατά του φράχτη του Έβρου.
 Μέλη του ΣΥΡΙΖΑ διαπληκτίστικαν με τους συγκεντρωμένους με τον υπουργό να αναφέρει από το βήμα: "Μαζέψτε τους δικούς μας, τσαμπουκάδες θα κάνουμε;".

πηγη Seleo