23.1.16

ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ… ΑΡΙΣΤΕΡΑ


Και την έκοβε του οχτρού σου την ορμή
και της χυτής σου της φωτιάς το θάμα
και στο κάστρο σου σπρωγμέν’ η Ανατολή
λυσσομάναε με τη Δύση αντάμα.
Και κρατούσες των αρμάτων την πλημμύρα,
κι ορθός κι άσειστος της δύναμής σου ο κάβος
λυγισμένοι ομπρός σου
να κι ο Τούρκος, να κι ο Φράγκος, να κι ο Σλάβος
.”

ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ

Γράφει ο Ν.Γ. Μιχαλολιάκος

Ήταν Ιανουάριος του έτους 1993 όταν κυκλοφόρησε πρώτη φορά στα περίπτερα ολόκληρης της χώρας η Λαϊκή Εθνικιστική εφημερίδα ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. 23 χρόνια συμπληρώθηκαν και μέσα στα χρόνια αυτά είχα την τιμή να υπογράψω χιλιάδες άρθρα μέσα στις σελίδες αυτής της εφημερίδας, της μοναδικής εφημερίδας η οποία ουδέποτε είχε διαφημίσεις είτε κρατικές, είτε ιδιωτικές, ουδέποτε δηλαδή χρηματοδοτήθηκε από το κράτος ή από πονηρούς κεφαλαιοκράτες οι οποίοι θέλουν να έχουν στα χέρια τους τον έλεγχο της δημόσιας ζωής της χώρας.


“ΜΙΛΗΣΑΜΕ ΓΙΑ ΟΛΑ!”

Το πρώτο μας φύλλο είχε τίτλο “ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ”. Μέσα στα πρώτα φύλλα υπήρχε αναφορά πρωτοσέλιδη για το μεγάλο πρόβλημα, το οποίο βιώνει σήμερα ο λαός μας, της λαθρομετανάστευσης. Μιλήσαμε μέσα σε αυτά τα 22 χρόνια για όλα! Καταγγείλαμε την εγκατάλειψη της Βόρειου Ηπείρου και την κλιμάκωση της τουρκικής προπαγάνδας στην Θράκη μας. Πήραμε θέση ξεκάθαρη ενάντια στο σχέδιο Ανάν, το οποίο σήμερα επιστρέφει και απειλεί με τουρκοποίηση ολόκληρη την Κύπρο μας! Γράψαμε και στηρίξαμε με επιχειρήματα ότι η ένταξη της χώρας μας στην ευρωζώνη θα φέρει έναν οικονομικό όλεθρο που ζούμε στις ημέρες μας. Πραγματοποιήσαμε μάλιστα και ανοιχτή συγκέντρωση ενάντια στην ένταξη της Ελλάδος στην ζώνη του Ευρώ, στην πλατεία Κάνιγγος. Δεν μας άκουγε κανείς για πολλά χρόνια μέχρι που ήρθε η ώρα της δικαίωσης με την θριαμβευτική είσοδο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στην Βουλή. Ήταν λογικό το σάπιο πολιτικό σύστημα να αντιδράσει και έτσι έστησε μια ολόκληρη πολιτική σκευωρία εις βάρος μας. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ όμως δεν λύγισε και παραμένει και σήμερα δυνατή κι ασυμβίβαστη.Ήταν Ιανουάριος του 2015 και μέσα από την φυλακή δώσαμε έναν αγώνα προεκλογικό, ο οποίος ανέδειξε στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας! Αυτοί που πίστευαν ότι θα μας λυγίσουν με τις φυλακές, την λάσπη και τις σφαίρες, έπεσαν έξω γιατί δεν υπολόγισαν τη δύναμη που κρύβει η πίστη σε μια Ιδέα, σε μια Μεγάλη Ιδέα, στην Ιδέα του αιώνιου Ελληνικού Έθνους.

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ

Όπως είναι γνωστό από τις 25 Ιανουαρίου του 2015 και μέχρι σήμερα, την χώρα κυβερνά ο ΣΥΡΙΖΑ. Ο ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος θα έσκιζε τα μνημόνια, ο οποίος θα προχωρούσε σε καταγγελία του χρέους, θα τιμωρούσε τους κλέφτες, θα κτυπούσε την διαπλοκή, θα αποκάλυπτε τα σκάνδαλα. Όμως τίποτε δεν έγινε… Και έχει μεγάλη σημασία να σας παραθέσω ένα απόσπασμα από το άρθρο μου στην εφημερίδα μας αμέσως μετά τις εκλογές στο φύλλο της 4ης Φεβρουαρίου του 2015 γιατί τα γραπτά μένουν και δείχνουν ξεκάθαρα την εγκυρότητα του πολιτικού λόγου ενός εκάστου. Έγραφα, λοιπόν, πριν έναν χρόνο:

“Α.Φ. 914 (4/2/2015)- “ΨΕΥΤΟ-ΡΗΞΗ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟ: Όπως όλοι γνωρίζετε κυβέρνηση στην χώρα είναι πλέον ο ΣΥΡΙΖΑ και όλα θυμίζουν ημέρες του 1981. Ο ΣΥΡΙΖΑ των συνιστωσών, των πρώην ΠΑΣΟΚΩΝ μέχρι ακόμη και δεξιών "μυρίζει" ΠΑΣΟΚ 1981. Έτσι και τότε όπως και τώρα ο λαός πίστεψε ότι συντελείται μία μεγάλη αλλαγή, ότι πραγματοποιείται μια ιστορική ρήξη. Όμως όπως όλοι γνωρίζουμε τίποτε από αυτά δεν συνέβη. Και όπως ακριβώς το ΠΑΣΟΚ του 1981 δεν έδιωξε ποτέ τις βάσεις και δεν έφερε ποτέ κανέναν σοσιαλισμό, έτσι και ο ΣΥΡΙΖΑ του 2015 πολύ σύντομα θα αποδειχθεί μία κυβέρνηση του μνημονίου… 

…O ίδιος ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, σε συνέντευξή του στο Μπλούμπεργκ τόνισε ότι αναγνωρίζει τις δανειακές υποχρεώσεις της Ελλάδος. Καμία λέξη, ουδεμία αναφορά σε λογιστικό έλεγχο του χρέους. Πολύ περισσότερο σε καταγγελία του χρέους ως επαχθούς…

Τίποτε δεν πρόκειται να αλλάξει λοιπόν και για μια ακόμη φορά ο λαός γεμάτος ελπίδες θα προδοθεί από ψεύτικα λόγια, από υποσχέσεις κενές περιεχομένου περιτυλιγμένες σε ένα πολύχρωμο ιλουστρασιόν χαρτί μιας ψευτοεπανάστασης κάποιων νεομπολσεβίκων, οι οποίοι πολύ σύντομα θα σκύψουν το κεφάλι στον διεθνή καπιταλισμό.”

Αυτήν την υποταγή στο διεθνή καπιταλισμό την ζει σήμερα ο Ελληνικός Λαός, αφού όπως έγραψα από τις πρώτες ημέρες της διακυβερνήσεως της χώρας από την Αριστερά προχωρήσαμε σε νέο μνημόνιο και μάλιστα σημαντικά χειρότερο από τα προηγούμενα. Το οποίο μνημόνιο της Αριστεράς, βέβαια, για να είμαστε δίκαιοι δεν αποτελεί παρά την φυσιολογική συνέχεια των μνημονίων της κυβερνήσεως Ν.Δ. - ΠΑΣΟΚ.

“ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΘΥΕΛΛΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ”

Διαλύεται στην κυριολεξία η εθνική οικονομία, πλήττονται με τρόπο σκληρό οι αγρότες, οι ελεύθεροι επαγγελματίες, ό,τι έχει μείνει ζωντανό στην οικονομία αυτής της χώρας! Ταυτόχρονα, η κυβέρνηση της Αριστεράς προχωρεί σε σχέδια εθνομηδενιστικά όπως η αλλαγή των βιβλίων της Ιστορίας και άλλα πολλά… Συνεχείς οι υποχωρήσεις και στα εθνικά θέματα, ενώ δεν πρέπει να λησμονούμε ότι επί των ημερών του ΣΥΡΙΖΑ περάσαν παράνομα τα σύνορα της χώρας περισσότεροι από 900.000 λαθρομετανάστες και πρόσφυγες, οι οποίοι αποτελούν μία κοινωνική βόμβα κυριολεκτικά, η οποία απειλεί να μετατρέψει την Ελλάδα σε ζούγκλα. Όλα δείχνουν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ αργά ή γρήγορα τελειώνει και μέσα στην πεισιθάνατη αφασία ενός ολόκληρου λαού, ο οποίος έχει χάσει τον προσανατολισμό του, φαντάζει σαν σωτήρας από το αδιέξοδο της Αριστεράς ένας πολιτικός περισσότερο μνημονιακός ακόμη και από τον ΣΥΡΙΖΑ, ένας πολιτικός ο οποίος μόλις πριν λίγους μήνες (14 Αυγούστου 2015) ψήφισε ΝΑΙ στο μνημόνιο του ΣΥΡΙΖΑ.

Είναι φανερό ότι μια νέα πολιτική εποχή αρχίζει και ήδη έχουν ακουστεί και προτάσεις για αλλαγή του εκλογικού νόμου. Μέσα στην θύελλα που έρχεται η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ καλείται να παραμείνει σταθερή, να προσπαθήσει σκληρά να γίνει περισσότερο δυνατή, να απλωθεί μέσα σ’ αυτόν τον ίδιο τον Λαό, να γίνει η ελπίδα του μέλλοντος για κάθε Έλληνα πατριώτη, ο οποίος βλέπει το έθνος μας να ευρίσκεται σε άμεσο κίνδυνο με δεδομένο ότι τόσο στο εσωτερικό μέτωπο, όσο και στο εξωτερικό οι απειλές κατά της υπάρξεώς μας ως έθνος γίνονται όλο και μεγαλύτερες.

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ καλείται να καταστεί η Εθνική Πρωτοπορία στον αγώνα για ελευθερία, ελευθερία εθνική ενάντια στην δουλεία των τοκογλύφων, ενάντια στους ποικιλώνυμους εχθρούς που απειλούν την Πατρίδα.

Ν.Γ. Μιχαλολιάκος
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή