26.1.16

Ένωση Κεντρώων: Δεν γνωρίζετε κ. Γεννηματά πως πτώχευσε η Ελλάδα;


Η Ένωση Κεντρώων, με ανακοίνωση που εξέδωσε, απάντησε αρνητικά στην πρόταση της Φώφης Γεννηματά περί σύστασης Εξεταστικής για την οικονομία, τονίζοντας ότι “αν δεν γνωρίζει η κ. Γεννηματά πως πτώχευσε η χώρα, της θυμίζουμε ότι η Ελλάδα πτώχευσε από το διεφθαρμένο πολιτικό της σύστημα, από τους διορισμούς και τις λοιπές παρανομίες των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ και ΝΔ”.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η κ. Γεννηματά απέστειλε στον Πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων επιστολή κατά την οποία του ζητεί να συναινέσει στην δημιουργία εξεταστικής επιτροπής της Βουλής που θα διερευνήσει πως μπήκαμε στα μνημόνια και πως πτώχευσε η χώρα από το 2002 και μετά.
Επειδή η Βουλή υποτίθεται ότι έχει πολύ σοβαρότερη αποστολή, να σώσει την Ελλάδα και να την κάνει ξανά ισότιμη στην Ευρωπαϊκή Ένωση, το να δαπανούμε χρόνο για αλληλοφάγωμα και για ανούσιες συζητήσεις μικρή αξία έχει.
Αν δεν γνωρίζει η κ. Γεννηματά πως πτώχευσε η χώρα, της θυμίζουμε ότι η Ελλάδα πτώχευσε από το διεφθαρμένο πολιτικό της σύστημα, από τους διορισμούς και τις λοιπές παρανομίες των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ και Νέας Δημοκρατίας και από το βαθύ δημόσιο που υπολειτουργεί και είναι άσωτο και πολυδάπανο.
Σήμερα το δημόσιο αυτό σε μεγάλο ποσοστό έχει εγκαταλείψει το κόμμα της κ. Γεννηματά και μετακόμισε στον Σύριζα”.
ysterografa.