14.1.16

Τσίρκο αλά Τούρκα: Οι Ρώσοι δεν αφήνουν την Τουρκία να πολεμήσει το ΙΚ!


Ένοχοι! Ρωσία και Πούτιν είναι ένοχοι. Προστατεύουν το Ισλαμικό Κράτος στον συριακό εναέριο χώρο!
Αυτή είναι η νέα σοφία που σκέφτηκε (;) και ξεστόμισε ο Τούρκος πρωθυπουργός Αχμέτ Νταβούτογλου, ο οποίος υποστήριξε ότι η καημένη η Τουρκία, που τόσο καίγεται από πόθο να πολεμήσει κατά των τζιχαντιστών, δεν μπορεί να το πράξει γιατί «…εμποδίζεται από συγκεκριμένες ξένες δυνάμεις».

Και η «καλή» Τουρκία που δεν έδωσε ποτέ όπλα στους τζιχαντιστές, δεν τους παρείχε ποτέ λογιστική υποστήριξη, δεν περιέθαλψε ποτέ τους τραυματίες τζιχαντιστές σε νοσοκομεία της, ενίοτε υπό την επίβλεψη της κόρης Ερντογάν, η γλυκιά και τρυφερή Τουρκία που δεν έδωσε ποτέ υλικό για την παρασκευή νευροπαραλητικού αερίου σαρίν στους τζιχαντιστές, φλέγεται από τον πόθο να τους πολεμήσει, όπως φλεγόταν όταν οι στρατιώτες της έπινα καφέ βλέποντας το απέναντι Κομπάνι να ισοπεδώνεται.
Και αυτοί οι «άθλιοι» που δεν επιτρέπουν στη «μαμά» Τουρκία να πολεμήσει και να δοξαστεί ξανά είναι φυσικά οι Ρώσοι. Μόνο που οι Ρώσοι κατέβηκαν στην Συρία τον Σεπτέμβριο, πονηρούλη Αχμέτ. Πριν τον Σεπτέμβριο θέλεις να μας πείσεις ότι πολεμούσατε τους τζιχαντιστές;
Η ηθική σου, λέμε τώρα, Αχμέτ, δεν σε εμπόδισε καθόλου, μαζί με το μεγάλο αφεντικό, τον Ταγίπ, να στείλετε φορτηγά της ΜΙΤ, το 2013, στην Συρία, γεμάτα καλούδια – εκτοξευτές ρουκετών, τόνους πυρομαχικών και οπλισμού – στους φίλους σας τους τζιχαντιστές. Δεν διστάσατε να στείλετε και χημικά, τα οποία τα φιλαράκια σας έριξαν στη Δαμασκό, σκοτώνοντας δεκάδες αμάχους, μεταξύ των οποίων πολλά παιδιά, για να σύρετε τους Δυτικούς σε ανοικτή επέμβαση κατά του Άσαντ.
Δεν σας βγήκε τότε και λόγω των δικών σας αβελτηριών, φέρατε τους Ρώσους στην Συρία και ξαφνικά…μπλοκ. Η πολιτική σας χρεοκόπησε και φυσικά, αφού δεν είναι δυνατό να φταίτε εσύ και το αφεντικό σου, Αχμέτ, διότι θα πέσει η «σοφία» του Αλλάχ να σας πλακώσει, κάποιος πρέπει να φταίει. Και φταίχτης είναι η Ρωσία.
Στην πραγματικότητα αυτός που φταίει, Αχμέτ, είναι αυτός, πέραν της μεγάλης θάλασσας, που σας ανέχεται, τόσο καιρό και που ακολούθησε μια ανερμάτιστη πολιτική στη Μέση Ανατολή. Όμως Αχμέτ ακόμα και για έναν τύπο σαν κι εσένα και τον «βαρύ» Ερντογάν, μετά την Ύβριν, που διαπράττεται, υπάρχει η Νέμεσις και ίσως αυτή να μην αργήσει πολύ να σας επισκεφτεί, πονηρούλη Αχμέτ.
ΠΚ
http://mignatiou.com/