12.1.16

Μετά τον Γρηγοράκο, θα ενταχθεί στη ΝΔ και ο… Βενιζέλος;

Τον Λεωνίδα Γρηγοράκο, τον ακούσατε και τον διαβάσατε… Δεν κρατιέται ο άνθρωπος, να ενταχθεί σε ένα “ευρωπαϊκό σχήμα”, ακόμη κι αν αυτό λέγεται Νέα Δημοκρατία, και ο πρόεδρός του Μητσοτάκης. Το επώνυμο που ο ιδρυτής του ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Παπανδρέου καρφίτσωσε στην ιστορική διαδρομή του τόπου ως “εφιάλτης”, στις εποχές των ομηρικών συγκρούσεων με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη.

Φυσικά, τον Λεωνίδα Γρηγοράκο τον άκουσαν στο ΠΑΣΟΚ (της Φώφης), γι’ αυτό και του τράβηκαν το αυτί. Το ερώτημα ωστόσο είναι άλλο: Μετά τον Λεωνίδα Γρηγοράκο, θα ενταχθεί στη Νέα Δημοκρατία (του Κυριάκου Μητσοτάκη) και ο Ευάγγελος Βενιζέλος;
Κι αυτό διότι είναι γνωστός και ιστορικά καταγεγραμμένος ο ρόλος του Λεωνίδα Γρηγοράκου ως εκ των υπαρχηγών του Ευάγγελου Βενιζέλου. Αν όχι των… προπομπών του.
Απ’ την άλλη, και ο ίδιος ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δεν έκρυψε ποτέ ότι επιθυμούσε να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο σε ένα “ευρωπαικό σχήμα”. Στο ΠΑΣΟΚ ένιωθε άβολα. Μόνο που πίστευε ότι στο σχήμα αυτό θα συγκατοικούσε με τον Αντώνη Σαμαρά.
Αν το σενάριο της… ατίθασης φαντασίας προχωρήσει βέβαια, ο Ευάγγελος Βενιζέλος θα πρέπει να αρκεστεί σε συγκατοίκηση με εκείνον που βγήκε πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας χάρη στον Αντώνη Σαμαρά.
ΠΗΓΗ: ysterografa.
( Όλα τα είχε η ΝΔ, ο Βενιζέλος της έλειπε...!!!) ΑΛΕΞ