14.1.16

Το (αδιανόητο) αυτογκόλ Φορτσάκη για τα δίδακτρα έδωσε… ανάσα στον ΣΥΡΙΖΑ

Τα ιδιωτικά σχολεία, άραγε θα ...συμφωνήσουν μαζί σας, δηλαδή: κανείς στο δημόσιο σχολείο! Τελικά για ποιον ενδιαφέρεστε;  ΑΛΕΞ
Το αδιανόητο αυτογκόλ στο οποίο υπέπεσε σήμερα ο καθηγητής Φορτσάκης, για το θέμα των… διδάκτρων στη δημόσια παιδεία, δεν έβγαλε απλά και μόνο τον ΣΥΡΙΖΑ από τη γωνία, στην οποία βρέθηκε χθες εξαιτίας της σχετικής πρότασης του βουλευτή Τριανταφυλλίδη.

Αποκαλύπτει με ωμό τρόπο, το πόσο δύσκολη είναι η δουλειά του Κυριάκου Μητσοτάκη, να βάλει τάξη στη Συγγρού και την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας, για να ενοποιήσει τον πολιτικό λόγο της γαλάζιας παράταξης, και να αποφύγει τα φάλτσα.
Ο βουλευτής Θεόδωρος Φορτσάκης, πρώην πρύτανης του Καποδιστριακού και επιλογή του Αντώνη Σαμαρά για το ψηφοδέλτιο Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας, στις εκλογές της ντροπής, του Ιανουαρίου του 2015, που σηματοδότησαν τη μεγάλη ήττα από τον ΣΥΡΙΖΑ, είναι ο αρμόδιος Τομεάρχης Παιδείας της ΝΔ. (!!!)
Όταν λοιπόν υποστηρίζει την πρόταση Τριανταφυλλίδη για ...δίδακτρα στα δημόσια σχολεία, δηλαδή ουσιαστικά για την… κατάργηση της δημόσιας παιδείας στην πράξη, η άποψή του έχει πρόσθετη βαρύτητα.
Και χρήζει… διευκρινίσεων.

__________
Ερώτηση:   Η κατάργηση της δημόσιας παιδείας, ποιους θα ωφελήσει;
Απάντηση: Τα ιδιωτικά σχολεία.
Τα σχόλια δικά σας...

Efenpress