16.1.16

Μαξίμου προς ΝΔ: "Κοίτα ποιος μιλάει για συντάξεις! - Αυτός που πήρε δωράκι 120.000 ευρώ από την Siemens"


ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ "ΠΥΡΑ" ΚΑΤΑ ΤΟΥ Κ.ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

Για πρώτη φορά το Μαξίμου "στοχοποιεί" τον Κ. Μητσοτάκη με "αληθινά πυρά", καθώς απαντά στις κατηγορίες περί "σφαξίματος" των συντάξεων με αναφορές-αιχμές για "δώρα" από την Siemens αξίας 120.000 ευρώ.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Μαξίμου: «Αυτοί που γονάτισαν τον τόπο, αυτοί που δεν πρόλαβαν να απολύσουν 15.000 ανθρώπους και να εξαφανίσουν τις επικουρικές συντάξεις, με χοντρά ψέματα υπόσχονται σήμερα ευημερία στους πολίτες από ένα τηλεφωνικό κέντρο Siemens αξίας 120.000 ευρώ που έλαβαν ως δώρο. Αλλά κανείς σε αυτό τον τόπο δεν είναι χθεσινός».
Βέβαια δεν ήταν καθόλου τυχαία η επιλογή της ανακοίνωσης καθώς χθες και σήμερα προέκυψαν οι δύο πρώτες δημοσκοπήσεις που μετά από δύο ολόκληρα χρόνια δείχνουν την ΝΔ να παίρνει κεφάλι στην πρόθεση ψήφου και τον νέο πρόεδρό της με το "καλημέρα" να κάνει "πρόβα" για την πρωθυπουργία σε επόμενες εθνικές εκλογές όποτε και αυτές πραγματοποιηθούν.
Στην κυβέρνηση έλαβαν το μήνυμα και θεωρούν ότι πρέπει άμεσα να προχωρήσουν σε πολλές υπενθυμίσεις στον ελληνικό λαό. Όσο θα προκύπτουν και άλλες τέτοιες αρνητικές μετρήσεις, οι "τόνοι" θα ανέβαίνουν.
pronews