4.11.15

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Η Ομάδα "ΔΙΑΣ" τους...σβέρκωσε σε "μηδέν χρόνο"!!!





Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. εντόπισαν ύποπτο όχημα και συνέλαβαν δύο άτομα τα οποία λίγο νωρίτερα είχαν διαρρήξει οικία στην περιοχή της Καλαμαριάς

Στο όχημα βρέθηκαν τα κλοπιμαία και αποδόθηκαν στην ιδιοκτήτρια της οικίας

Η άμεση κινητοποίηση δικυκλιστών αστυνομικών ομάδας ΔΙ.ΑΣ., οι οποίοι εντόπισαν και στη συνέχεια έλεγξαν ύποπτο όχημα στην περιοχή της Καλαμαριάς, οδήγησε σε σύντομο χρονικό διάστημα, στην εξιχνίαση περίπτωσης κλοπής από οικία, και τη σύλληψη δύο ατόμων.


Πρόκειται για 41χρονο "ομογενή" και 34χρονο αλλοδαπό, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Καλαμαριάς, για το αδίκημα των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπών.

Ειδικότερα, μεσημβρινές ώρες χθες (03-11-2015), σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν οι δύο συλληφθέντες, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν επιμελώς κρυμμένα εντός του οχήματος, διάφορα χρυσαφικά, μέρος των οποίων απέρριψαν στο έδαφος, στη θέα των αστυνομικών, χρηματικό ποσό σε χαρτονομίσματα έτερης χώρας και ηλεκτρονικές συσκευές, την κατοχή των οποίων δεν μπορούσαν να δικαιολογήσουν, καθώς επίσης και διαρρηκτικά εργαλεία.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα που διενεργήθηκε από το προαναφερόμενο Τμήμα Ασφαλείας, το μεγαλύτερο μέρος των παραπάνω κατασχεθέντων είχαν αφαιρέσει λίγο νωρίτερα από οικία στην περιοχή της Καλαμαριάς, την οποία είχαν διαρρήξει.

Επίσης, στο πλαίσιο ερευνών που πραγματοποιήθηκαν, βρέθηκε και κατασχέθηκε στην οικία του 34χρονου, στην περιοχή της Άνω Πόλης, ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής, την κατοχή του οποίου δεν μπορούσε να δικαιολογήσει.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, ενώ τα κλοπιμαία αποδόθηκαν στην ιδιοκτήτρια.