29.11.15

Άγκυρα: Ανακοίνωσαν ότι στέλνουν την σορό του Ρώσου αδικοχαμένου Ρώσου πιλότου στην Μόσχα


ΟΙ ΤΟΥΡΚΜΕΝΟΙ ΤΗΝ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ "ΑΦΕΝΤΕΣ" ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥΣ 


Aνακοίνωσε σήμερα η Άγκυρα ότι θα αποστείλει στην Μόσχα την σορό του Ρώσου πιλότου Όλεγκ Πεσκόφ, ο οποίος βρήκε μαρτυρικό θάνατο στα χέρια των Τουρκμένων ισλαμιστών, μετά την κατάρριψη του αεροσκάφους του από τα τουρκικά F-16 εντός του συριακού εναέριου χώρου.

Στους Τούρκους παραδόθηκε η σορός του Ρώσου πιλότου του SU-24 Ολεγκ Πεσκόφ, μετά από εντολή της τουρκικής κυβέρνησης, δείχνοντας έτσι ποιος είναι το αφεντικό και ο χρηματοδότης των ισλαμιστών Τουρκμένων.
Οπως ανέφερε το πρωί της Κυριακής ο Αχμέτ Νταβούτογλου, οι τουρκικές αρχές "κατάφεραν" να πάρουν στην κατοχή τους από τους Τουρκμένους τη σορό του Ρώσου πιλότου και σήμερα αναμένεται να σταλεί στη Ρωσία χωρίς χρονοτριβή!
Τώρα βιάζονται κιόλας! 
Οι Τούρκοι δεν έδωσαν περισσότερες λεπτομέρειες για το πως κατάφεραν να πάρουν τον νεκρό πιλότο από τους ισλαμιστές αλλά όλοι κατάλαβαν. Μόλις σήμερα κυκλοφόρησε βίντεο με φορτηγά να περνούν τα σύνορα της Συρίας από την τουρκική πλευρά, που μεταφέρουν εφόδια στους ισλαμιστές Τουρκμένους αλλά και σε εκείνους του ISIL.
Aυτός ήταν και ο λόγος κατάρριψης του ρωσικού μαχητικού καθώς η ρωσική Αεροπορία έχει "ξετινάξει" τις τουρκικές εφοδιοπομπές. Φυσικά είναι κάτι που επεδίωκαν και κέντρα εξουσίας πέραν του Ατλαντικού, καθώς η Ουάσιγκτον επιθυμεί την εμπλοκή της Ρωσίας σε έναν μακρόχρονο πόλεμο "φθοράς" τύπου "Αφγανιστάν" με την ελπίδα δημιουργίας μιας ρωσικής οικονομικής κατάρρευσης.
πηγη: Pronews