27.11.15

Μισή Ντουζίνα και Οπλισμένα τα Τούρκικα & σήμερα στο Αιγαίο!


Ο Ερντογάν  δήλωσε με στόμφο :Θα καταρρίψουμε όποιο Μαχητικό κρίνουμε οτι μας απειλεί !…
Προφανώς εμείς κρίναμε σήμερα οτι η μισή ντουζίνα τα Τούρκικα μαχητικά που παραβίασαν το FIR Αθηνών τέσσερις  φορές και μάλιστα τα δύο από τον σχηματισμό των έξι ήταν οπλισμένα όπως είναι καθημερινά για μήνες τώρα …Δεν μας απειλούν !
Τώρα μπορεί να έχασαν το δρόμο οι άνθρωποι και εμείς να το παρεξηγήσαμε, μπορεί να κάνουν εκπαιδευτικές ασκήσεις πώς θα μας βομβαρδίσουν και όπως είπε και ένας Πρωθυπουργός της Ελλάδος …Εγώ δεν θα κάνω πόλεμο για μια Σημαία!

Οι Τούρκοι δεν θα εμπλακούν σε πόλεμο με την Ελλάδα γνωρίζοντας οτι σε μια ανοιχτή σύγκρουση θα χάσουν πολλά ,ίσως και περισσότερα απο όσα προσδοκούν να κερδίσουν …Αλλά σίγουρα ξέρουν να περιμένουν !
Εμείς δεν πρόκειται να δώσουμε ποτέ εντολή να εφαρμόσουμε τους κανόνες ασφαλείας που ισχύουν για όλες τις Χώρες γιατί δεν έχουμε αποφασίσει να πολεμήσουμε για αυτά που έχουμε και κάποια στιγμή απλά θα τα παραδώσουμε !erntogan
Σήμερα είχαμε και παραβιάσεις και Παραβάσεις ….2500 Παραβιάσεις μόνο το 2014 είπαν οι Ρώσοι και δεν δώσαμε ποτέ την εντολή στους Πιλότους μας  να οπλίσουν και να ετοιμαστούν για Κατάρριψη!
Υπο όψιν προς άρση πάσης παρεξηγήσεως την Εντολή πρέπει να την δώσουν οι Πολιτικοί εν καιρώ Ειρήνης!
Πιστεύει κανείς οτι σήμερα στην Ελλάδα υπάρχει  πολιτικός που να  μπορεί να δώσει μια τέτοια εντολή ; Φόβος και Τρόμος και μόνο στη σκέψη !
Για την Ιστορία λοιπόν και σήμερα οι Τούρκοι αλώνισαν οπλισμένοι το Αιγαίο και εμείς απλά τους αναχαιτίσαμε πώς άραγε ;  Με τα μάτια ;
ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ Κ.Ε.Κ. ΣΤΟ F.I.R. ΑΘΗΝΩΝ – ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ Ε.Ε.Χ. ΤΗΝ 26η ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2015
ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ        :    1 (6 α/φ)
ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ     :     -
ΣΥΝΟΛΟ Α/Φ         :     6
 
ΟΠΛΙΣΜΕΝΑ          :     2
 
ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ         :     1
 
ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ        :     4
ΕΜΠΛΟΚΕΣ           :     -
 
ΠΕΡΙΟΧΗ               :    ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
Τα ανωτέρω αεροσκάφη αναγνωρίστηκαν και αναχαιτίστηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια πρακτική.

veteranos.gr