30.11.15

Τσίπρας "κατέρριψε" όσα είπε για τις παραβιάσεις! Που να ζήταγε και τον δολοφόνο του Ηλιάκη!

1- Δεν είναι σοβαρό να ομιλεί με τουΐτερ κ.λ.π. για τέτοια θέματα (για κανένα θέμα)
2- Μόνο κότα θα τα έσβηνε .
 3-Δεν θέλουμε κότες....
 JUAN

Για όποιο λόγο κι αν ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας “έσβησε” από τον “ευρωπαϊκό” του λογαριασμό το σχόλιο που έκανε για τους Έλληνες πιλότους ,απευθυνόμενος στον Τούρκο ομόλογό του Αχμέτ Νταβούτογλου, είναι ΛΑΘΟΣ! Και μάλιστα μεγάλο!

Πρώτα απ΄ όλα γιατί όσα είπε στον Νταβούτογλου είναι πέρα για πέρα αλήθεια. Οι Έλληνες πιλότοι δεν είναι τόσο …νευρικοί όσο οι Τούρκοι,γιατί οι “δικοί” μας έχουν αποδείξει ότι εκτός από άριστοι μαχητές είναι και άψογοι επαγγελματίες στη δουλειά τους . Οι “δικοί” μας εκπαιδεύονται για να πολεμάνε κι όχι για να δολοφονούν εν ψυχρώ. Στην ελληνική ΠΑ δεν υπηρετούν εγκληματίες όπως ο Ιμπραήμ Χάλι που σκότωσε τον Έλληνα πιλότο Κώστα Ηλιάκη ,ρίχνοντας πάνω στο F-16 του το αεροσκάφος του! Ο κύριος στη φωτό θα έπρεπε να έχει συλληφθεί και να δικαστεί στην Ελλάδα. Αν είχε τσίπα ο κ.Νταβούτογλου ,μόνο γι΄ αυτό το περιστατικό θα έπρεπε να ζητήσει συγγνώμη . Όχι δεν ήταν ατύχημα!

Και για να μην ξεχνιόμαστε, εμείς εδώ στην Ελλάδα -οι κυβερνήσεις ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ- δεν έχουμε βγάλει … “κιχ” γι΄ αυτό το θέμα. Και δεν είναι το μόνο.

Συνεπώς γιατί “κατέβασε” το μήνυμα στο twitter ο Τσίπρας; Του το ζήτησε κάποιος; Εκνευρίστηκε ο Αχμέτ Νταβούτογλου; Μήπως νευρίασε η “προστάτιδά” του Άγγελα Μέρκελ; Μήπως ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ που έβγαλε και μ΄ αυτόν φωτογραφίες με αγκαλιές και φιλιά; 

Μόνος του ο πρωθυπουργός προκαλεί υποψίες για παρέμβαση απ΄ έξω! 

Το θέμα των τουρκικών παραβιάσεων παραδόξως έχει μείνει “πολύ χαμηλά” σ΄ ότι αφορά στην επίσημη κυβερνητική αντίδραση μετά τα όσα εξωπραγματικά έκανε η Άγκυρα με την κατάρριψη του ρωσικού SU-24.Μόνο τα ελληνικά ΜΜΕ -όχι όλα- δείχνουν να κρατάνε ακόμη το θέμα “ζωντανό”. 

Κaι προς στιγμή πιστέψαμε με το tweet Τσίπρα ότι κάτι θα …κινηθεί. Μας διέψευσε. 

onalert