14.10.15

Βίντεο-κόλαφος για τους δυτικούς: Νεκροί ισλαμιστές του ISIL φοράνε περιβραχιόνια του δήθεν "μετριοπαθούς" "Ελεύθερου Συριακού Στρατού"!


AYTΟΥΣ ΕΞΟΠΛΙΖΟΥΝ ΟΙ ΗΠΑ ΚΑΙ Η ΕΕ

του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου
Βίντεο που δείχνει τους νεκρούς ισλαμιστές που πολεμούσαν στην πόλη Jubb al Ahmar στο βόρειο κομμάτι της κοιλάδας El Gab που βρίσκεται στην επαρχία Ιντλίμπνα φέρουν δύο περιβραχιόνια,ένα του υποτιθέμενου "Ελεύθερου Συριακού Στρατού" (το εφεύρημα των ΗΠΑ περί μετριοπαθούς αντιπολίτευσης), και ένα του ISIL, είδε το φως της δημοσιότητας.

Η πόλη βρίσκεται στις βόρειες "πύλες" της κοιλάδας, καθώς από εκεί αποφάσισε σε συνεννόηση με τους Ρώσους συμβούλους ο συριακός Στρατός να επιχειρήσει την άμεση ανάκτηση της στρατηγικής επαρχίας Ιντλίμπ.
Aπό τα βόρεια ο συριακός Στρατός επιδιώκει να κόψει τον ανεφοδιασμό των ισλαμιστών από την Τουρκία.
Η κοιλάδα ουσιαστικά αποτελεί την "ραχοκοκαλία" της περιφέρειας και από εκεί οι ισλαμιστές επιχειρούν κατά των συριακών δυνάμεων που προσπαθούν να απελευθερώσουν το δυτικό Χαλέπι.
Οι Αεμερικανοί ισχυρίζονται ότι αυτοί οι μαχητές δεν είναι ισλαμιστές σαν το ISIL αλλά άλλοου τύπου...ισλαμιστές και ότι κακώς οι Ρώσοι τους βομβαρδίζουν.
Τα σύμβολα όμως λένε άλλα πράγματα που σημαίνει ότι:
Είναι ίδιου τύπου ισλαμιστές, από αυτούς που κόβουν κεφάλια,αυτιά,χέρια και πόδια, βιάζουν τις αλλόθρησκες γυναίκες, και εκτελούν μικρά Χριστιανόπουλα όπως έγινε πρόσφατα στο Χαλέπι.
Πολλοί από αυτούς έχουν έτοιμα όλα τα σύμβολα για να τα χρησσιμοποιούν προς αφέλεια όσων συναντούν στο διάβα τους, και κυρίως προς αφέλεια των Αμερικανών (εάν δεχτούμε τελικά ότι είναι τόσο αφελείς)
Και κάποιοι από αυτούς αποτελούν συνδέσμους μεταξύ των δυτικών κυβερνήσεων και των ισλαμιστών ανταρτών και πρέπει να εμφανίζονται ως "Ελεύθερος Συριακός Στρατός" όταν το επιβάλλει το σενάριο.
Οι Αμερικανοί υποστηρίζουν λοιπόν ότι η ρωσική Αεροπορία χτυπάει στο Ιντλίμπ, και άλλες δυνάμεις της αντιπολίτευσης!
Ποιες είναι αυτές οι άλλες δυνάμεις; Είναι ο Συνασπισμός Jaysh al Fateh, το Ισλαμικό Μέτωπο, η Ahrar al-Cham η Ταξιαρχία TAWHID, ο Jaysh al Islam και μια σειρά από άλλες με "υπέροχες" και "ποιητικές" ονομασίες τρομοκρατικές οργανώσεις. Φαίνεται κάποια από αυτές ως "μετριοπαθής";
Όλοι αυτοί έχουν ένα κοινό σκοπό την ανατροπή του Μ.Άσαντ ώστε να ανέβει στην εξουσία κάποιος της αρεσκείας της Δύσης, και έχουν κοινή ισλαμιστική ιδεολογία, και ουαχαμπιστικό,τακφιριστικό, σαλαφιστικό προσανατολισμό, ανάλογα με το ποιος είναι ο άμεσος χρηματοδότης τους.
Σε όσους αιχμαλωτίζουν ανεξαρτήτως γένους,εθνικότητας,θρηκείας,ηλικίας, τους κάνουν πράγματα που κάνουν τους δήμιους του Μεσαίωνα να νιώθουν...schoolgirls.
Το βίντεο είναι αποκαλυπτικό, και διαλύει κάθε αμφιβολία για το ποιοι είναι πραγματικά οι άνρθωποι αυτοί.
Υπενθυμίζεται ότι πριν 10 ημέρες η Δύση και οι ΗΠΑ προχώρησαν σε κοινή ανακοίνωση κατά των ρωσικών βομβαρδισμών και υπέρ της προστασίας των ισλαμιστικών ομάδων που έχουν "βαφτίσει" ως "μετριοπαθής ένοπλη αντιπολίτευση"!
Η ανακοίνωση εκδόθηκε από το τουρκικό ΥΠΕΞ! Σημειώνεται ότι η Άγκυρα έχει εκ των πλέον σκοτεινών ρόλων για την τροφοδοσία και τον ανεφοδιασμό των ισλαμιστών, προς ανατροπή του Σύρου προέδρου Μ.Άσαντ.
Η ανακοίνωση, υπογράφεται από τις Ηνωμένες Πολιτείες, τη Γερμανία, τη Γαλλία, τη Βρετανία, το Κατάρ, την Τουρκία και τη Σαουδική Αραβία.
Έχουν γνώση οι ΗΠΑ ποιους τελικά στηρίζουν και υποστηρίζουν με εμμονή και επιμονή επί τέσσερα συναπτά έτη; Και ότι οι σύμμαχοί τους αυτοί έχουν προκαλέσει ανείπωτη δυστυχία;
Υπενθυμίζεται το φρικτό περιστατικό στο Χαλέπι, όπου στις 28 Αυγούστου 12 χριστιανοί αφού βασανίσθηκαν, βιάστηκαν δημόσια, ακρωτηριάστηκαν, τελικά αποκεφαλίστηκαν και τα σώματά τους σταυρώθηκαν από τους τζιχαντιστές, διότι αρνήθηκαν να αλλαξοπιστήσουν.
Αυτά τα εγκλήματα έγιναν σε συνοικίες που ελέγχονται από τους υποτιθέμενους "μετριοπαθείς" ισλαμιστές. 

pronews