19.9.15

Η Ελλάδα ¨ξεράθηκε¨ αλλά θα ξαναφυτρώσει.

Ποια είναι η πρόθεση;
Δεν θέλουν να μας σώσουν με την βοήθεια του ΘΕΟΥ , ούτε με …
Η ΕΛΛΑΔΑ ΞΑΝΑΦΥΤΡΩΣΕ
την δύναμη του Λαού που κάποτε μας έλεγαν, αλλά θέλουν να σώσουν την Πατρίδα έστω και αν συνεργαστούν με το ¨έξω από εδώ¨.
ΕΜΑΣ μας ρώτησαν αν θέλουμε τον ¨έξω από εδώ ¨αφεντικό μας;


  Tο θράσος  τους κτύπησε   ταβάνι και θέλουν οι μελλοντικοί σωτήρες μας ψήφο εμπιστοσύνης.
Ποιος αποξήρανε τόσα χρόνια τον δένδρο της Ελληνοχριστιανικής παράδοσης και του πολιτισμού μας;
Ποιος το έκοψε σύριζα;
Θα μου πείτε ποιος νοιάζεται από δαύτους αφού τώρα διαθέτουμε και ισχυρό μαύρο αφεντικό που με τις επικλήσεις τους μας το προσφέρουν και σε τιμή ευκαιρίας-γνωριμίας  για να το γνωρίσει και ο Λαός;
Ένα είναι σίγουρο ότι το βέβαιο μαύρο αφεντικό με την ανθρωποκτόνο όρεξη του σήμερα και στις τέσσερες γωνιές του πλανήτη μας δεν χαρίζεται σε κανένα.
Για να δούμε αυτό θα επικαλεστούν για να σώσουν την πατρίδα; όταν….

¨Οι επικείμενες εκλογές και η πιθανότητα μίας πολιτικής αστάθειας στη χώρα σε περίπτωση που δεν σχηματιστεί άμεσα κυβέρνηση, σε συνδυασμό με το μεγάλο πρόβλημα των μεταναστών και της τουρκικής προκλητικότητας έχει θέσει τις Ένοπλες Δυνάμεις σε επιφυλακή για «παν ενδεχόμενο», όπως αναφέρουν πηγές του Πενταγώνου.

Ανώτατη πηγή ανέφερε πώς «η περίοδος που διανύουμε είναι πολύ κρίσιμη τόσο λόγο των πολιτικών εξελίξεων εντός της Ελλάδας, όσο και σημαντικών εξελίξεων στην ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου» δείχνοντας προς την περιοχή της ανατολικής Μεσογείου και της Μέσης Ανατολής.
Η Ρωσία αυτή τη στιγμή συγκεντρώνει συνεχώς δυνάμεις στη Συρία με πολλά πλοία της να πλέουν στην ανατολική Μεσόγειο, έχοντας μάλιστα προγραμματίσει ναυτικά γυμνάσια το επόμενο διάστημα στην περιοχή μεταξύ της βάσης της Ταρτούς και την Κύπρο.¨ pronews.gr 18/09/2015

Όταν τα μηνύματα και οι παραινέσεις από άλλα αφεντικά ΕΞΩ δείχνουν άλλες εξελίξεις.
¨Η Ελλάδα θα πρέπει να συνεχίσει τις οικονομικές μεταρρυθμίσεις αν θέλει να παραμείνει στην ευρωζώνη, δήλωσε την Παρασκευή το μέλος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, Benoit Coeure.
Όπως σημειώνει το Reuters, η νέα ελληνική κυβέρνηση που θα αναδειχθεί από την εκλογική αναμέτρηση της Κυριακής θα πρέπει να προχωρήσει σε βαθιές οικονομικές μεταρρυθμίσεις που συμφωνήθηκαν στο πλαίσιο του τρίτου πακέτου διάσωσης των 86 δις. ευρώ που υπογράφηκε τον Αύγουστο, στην ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών και την άρση των capital controls που επιβλήθηκαν για να μην καταρρεύσει το χρηματοπιστωτικό σύστημα λίγο πριν το δημοψήφισμα του Ιουλίου.
«Η Ελλάδα θα πρέπει να συνεχίσει τις μεταρρυθμίσεις με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορέσει να παραμείνει στην ευρωζώνη”, υπογράμμισε το μέλος του ΔΣ της ΕΚΤ.
Στο μεταξύ, σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, ο ίδιος πρόσθεσε πως η ΕΚΤ πρέπει να «προστατεύει την ευρωζώνη από τους εξωτερικούς χρηματοοικονομικούς κραδασμούς», μετά την απόφαση της κεντρικής τράπεζας των ΗΠΑ Federal Reserve να διατηρήσει αμετάβλητα τα επιτόκια.¨http://www.capital.gr/18/09/2015

 Είναι λοιπόν Αχαρτογράφητο, Ανεξερεύνητο, Πολιτικά και  Γεωπολιτικά επικίνδυνο το μέλλον της Ελλάδος;
Όταν η κρίση οφείλεται σε βαθειά ριζωμένη νοοτροπία μας.
Όταν η ανθρωπαρέσκεια σέρνει στις ημέρες μας ¨τον χορό των υποκριτών.
Όταν το παραγόμενο έργο τα τελευταία χρόνια είναι υβρίδιο, μόρφωμα και νεοπλασία.
Όταν τα σπίτια μας είναι όρθια και τα ερείπια μέσα σε αυτά είμαστε εμείς.
ΤΙ ΘΑ ΛΕΓΑΜΕ στα μέσα και τα έξω αφεντικά ;
Δεν είμαστε πληγωμένοι  μόνο από την Ευρώπη και το έργο της  γιατί είμαστε ολόκληρη μια πληγή.
Φίλοι Ευρωπαίοι και γείτονες, το έχουμε καταλάβει, το θήραμα δεν μπορεί να γίνει ποτέ κυνηγός και η ζωή κοντά σας είναι μια εμπειρία παιδαγωγικής¨ μάθησης¨ που στο τέλος θα μας σώσει.
Ακούστε και  κάτι από εμάς και μην το ξεχάσετε ποτέ.
¨οι Έλληνες Ορθόδοξοι είναι  λαμπάδα αναμμένη στο ιερό θυσιαστήριο  της πατρίδας¨.

Από όπου και να δούμε τον χάρτη της Ελλάδος είναι γεμάτος ΑΓΙΟΥΣ που την περιφρουρούν ,,,ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ τα δυο παλληκάρια της Χριστιανοσύνης και τόσοι άλλοι.
ΤΙ ΘΑ ΛΕΓΑΜΕ στους αποκαμωμένους  από την μνημονιακή λαίλαπα και την γεωπολιτική που ακολουθεί μεθοδευμένα;
Στους κύκλους της Παγκόσμιας Ιστορίας που σημαδεύτηκε ¨ανεπανόρθωτα¨ από τον Ελληνοχριστιανικό-Ρωμαίκο πολιτισμό, αιώνια παρακαταθήκη και πνευματικό γονιδίωμα ανεπανάληπτο ισχύει…
ΚΑΜΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ δεν τελειώνει αν δεν τελειώσει η ΑΛΗΘΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ.
Ο Έλληνας δεν είναι ο ηττημένος της ζωής.
Η μνήμη της ζωής είναι πιο δυνατή από την μνήμη των ανθρώπων.
Λαός που γνωρίζει ιστορία μπορεί εύκολα να αμυνθεί.
Η  εθνική υπερηφάνεια και η αξιοπρέπεια είναι άυλα αγαθά και θεϊκές αξίες.
ΕΛΛΑΔΑ Ο ΛΑΟΣ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΜΕΓΑΣ.
Το κυπαρίσσι , η ελιά και ο πλάτανος που λέγεται Ελλάδα μπορεί να ¨ξεράθηκε¨ και το έκοψαν σύριζα αλλά μόλις φύτρωσε ένα μικρό κλαδάκι πολύ ζωντανό και ανήσυχο.
Όλα αυτά τα καταιγιστικά που βιώνουμε και πρόκειται να βιώσουμε το άμεσο χρονικό διάστημα δείχνουν ότι ¨ο Ουρανός συνωμοτεί πλέον ολοκάθαρα για την σωτηρία της ΕΛΛΑΔΟΣ¨
Με πνευματική ευθύνη και συνείδηση


 http://www.triklopodia.gr/ellada-%C2%A8xerathike%C2%A8-alla-tha-xanafitrosi/