27.8.15

Ο Β.Πούτιν αναλαμβάνει την προστασία των Ορθoδόξων παγκοσμίως και ενεργοποιεί τον ορθόδοξο άξονα χωρών - Μήνυμα προς ISIS και Δύση


ΧΤΙΖΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΩΣ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ

Κάνοντας πράξη τα λεγόμενα του περί υποστήριξης του Χριστιανισμού και της Ορθοδοξίας αλλά και θέλοντας να περάσει ένα ηχηρό μήνυμα προς τους τζιχαντιστές, ο πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν, έδωσε εντολή να χτιστεί το υψηλότερο άγαλμα του Ιησού στον κόσμο στο Βλαδιβοστόκ ως σύμβολο της αναγέννησης της ρωσικής Άπω Ανατολής και του Χριστιανισμού παγκοσμίως! 
 
Με προσωπική έγκριση του Ρώσου Προέδρου και την συνδρομή της ρωσικής ορθόδοξης εκκλησίας θα χτιστεί το ψηλότερο άγαλμα του Ιησού στον κόσμο στην ρωσική Άπω Ανατολή και συγκεκριμένα στο Βλαδιβιστόκ, αναφέρει ρωσικό δημοσίευμα .
 
Το άγαλμα του Ιησού θα είναι ψηλότερο από αυτό του Ρίο ντε Τζανέιρο και του αγάλματος της Λισαβόνας. Προορίζεται δε ως σύμβολο της αναγέννησης της ρωσικής Άπω Ανατολής και της αναγέννησης του Χριστιανισμού παγκοσμίως! 
 
Σύμφωνα με τα σχέδια θα έχει ύψος 80 μέτρα και την κατασκευή του εμπνεύστηκε ένας τοπικός επιχειρηματίας ο Alexei  Shchepin, ο οποίος δώρισε δύο εκτάρια γης με θέα τη θάλασσα στη Χερσόνησο Τσούρκιν για να μπορεί να κατασκευαστεί. Πιθανόν το άγαλμα να είναι ορατό στην Ιαπωνία.
 
Το άγαλμα του Ιησού θα είναι  50 μέτρα ψηλότερο από το παγκοσμίως διάσημο «Χριστό Λυτρωτή» στο Ρίο ντε Τζανέιρο, και δύο μέτρα ψηλότερο από τον «Βασιλέα Χριστό» στη Λισαβόνα.
 
Στο Βλαδιβοστόκ, το μνημείο θα αποτελείται από δύο μέρη: το ίδιο το άγαλμα και το καθεδρικό ναό προς τιμήν του Αρχαγγέλου Μιχαήλ.
 
Οι υπεύθυνοι αναφέρουν ότι το μνημείο, θα έχει την υποστήριξη της ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας και θα ενθαρρύνει τους κατοίκους του Βλαδιβοστόκ να πιστεύουν στο Θεό.
 
Ο Ρώσος Πρόεδρος σε μια κρίσιμη καμπή για τον κόσμο, τη στιγμή που οι θρησκευτικές συγκρούσεις και οι φρικαλεότητες των τζιχαντιστών της ISIS κυριαρχούν στη Μέση Ανατολή αλλά και αλλού, δίνει μια «απάντηση» στην δύση και στην Νέα Τάξη Πραγμάτων  αφού η Ρωσία εμφανίζεται με την κίνηση αυτή ότι αναλαμβάνει τα ηνία της προστάτιδας δύναμης των Ορθοδόξων παγκοσμίως!
 
Ο Β.Πούτιν έχει τονίσει πολλές φορές στο παρελθόν ότι η Ρωσία βρίσκεται στο πλευρό του Θεού. Η Ευρω-Ατλαντική συμμαχία όμως έχει ξεφύγει από τις ρίζες της και τις Χριστιανικές αξίες, και «κυλιέται στον βούρκο της αμαρτίας»....
 
Από ότι φαίνεται λοιπόν θα  έχουμε ένα νέον  ανελέητο πόλεμο μεταξύ της Δύσης και της Ανατολής ο οποίος αποκτά πλέον και παγκόσμιες θρησκευτικές εκτός από γεωπολιτικές διαστάσεις σε μια κρίσιμη περίοδο που οι τζιχαντιστές θέλουν να "χτυπήσουν" και στην Ευρώπη και οι Αλβανοί μας γκρεμίζουν τις εκκλησίες λέγοντας πως είναι..."γκαράζ"!
 
Υπάρχουν ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες ότι το νέο ρωσικό δόγμα προετοιμάζει έναν ορθόδοξο άξονα χωρών, για «αυτά που έρχονται». Αυτός ο άξονας θα περιλαμβάνει εθελοντικά όλες τις ορθόδοξες χώρες στην αρχή. Ήδη ενεργοποιείται ο αμυντικός άξονας Ρωσίας- Σερβίας-Λευκορωσίας-Αρμενίας με πλήθος  στρατιωτικών ασκήσεων. 
 
 
 
pronews.gr