11.8.15

Ο χάρτης τον μελλοντικών κατακτήσεων του ISIL μέχρι το 2020 - Περιλαμβάνει και την Ελλάδα!

H λύση είναι μία.Μάζεμα όλους τους μουσουλμάνους και ξεφόρτωμα στην αφρική.Juan

ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ ΚΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ "ΑΠΟΒΑΣΗΣ" ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ


Με νέο χάρτη που ανάρτησε στο διαδίκτυο, το Ισλαμικό Κράτος δείχνει ποιες χώρες φιλοδοξεί να έχει κατακτήσει μέχρι το 2020 οριοθετώντας έτσι το στρατηγικό πενταετές πλάνο του και μέσα σε αυτές είναι και η Ελλάδα!

 
Στην εκπλήρωση του σχεδίου τους μέσα σε πέντε χρόνια είναι σαφές ότι θα χρησιμοποιήσουν μέρος από τους 156.000 λαθρομετανάστες που εισήλθαν μόνο για φέτος στη χώρα και μέρος από τα 2.000.000 λαθρομετανάστες συνολικά που έχουν μπει τα προηγούμενα χρόνια με την "ευγενική" χορηγία όλων των κυβερνήσεων ΝΔ,ΠΑΣΟΚ. Το "θεάρεστο" έργο τους το συνεχίζει η νυν κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.
 
Πενταπλασιασμό των παράνομων μεταναστών το α' επτάμηνο του 2015 συγκριτικά με το αντίστοιχο του 2014 δείχνουν τα επίσημα στατιστικά στοιχεία του αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας. Σύμφωνα με αυτά, από την 1η Ιανουαρίου μέχρι τις 31 Ιουλίου του 2015 συνελήφθησαν 156.726 μη νόμιμοι μετανάστες όταν ο αντίστοιχος αριθμός του 2014 ήταν 32.070! Την ίδια ώρα το α' επτάμηνο του έτους συνελήφθησαν από τις αστυνομικές και λιμενικές αρχές 727 διακινητές έναντι 637 του 2014. 
 
Εκεί που πραγματικά τα νούμερα εντυπωσιάζουν είναι στην αλλαγή των σημείων εισόδου στη χώρα μας καθώς φέτος οι 126.250 μη νόμιμοι μετανάστες εισήλθαν παράνομα στη χώρα μας από τα ελληνοτουρκικά θαλάσσια σύνορα, όταν το αντίστοιχο περσινό διάστημα ήταν 8.738. Από το σύνολο των μεταναστών η συντριπτική πλειονότητα 88.264 είναι από τη Συρία, οι 32.414 από το Αφγανιστάν, οι 9.445 από το Πακιστάν, οι 5.421 από το Ιράκ. 
 
Όπως γίνετε κατανοητό η χώρα έχει γεμίσει με ανθρώπους μέσα στους οποίους άνετα μπορούν να "κρύβονται" μαχητές και πυρήνες εν υπνώσει του ISIL και άλλω τζιχαντιστικών οργανώσεων, οι οποίοι ξαφνικά κάποια στιγμή θα "ξεσηκωθούν" με έξωθεν εντολή, όπως ακριβώς είχε γίνει και στην Συρία, όπου μέχρι να αντιδράσει σθεναρά ο Μ.Άσαντ μετά η κατάσταση είχε ξεφύγει από κάθε έλεγχο.
 
Όπως στη Συρία έτσι και εδώ οι ισλαμιστές μπορούν να εξοπλιστούν από την Τουρκία, και από άλλους καλοθελητές (όπως Κατάρ,Σ.Αραβία αλλά και οι ΗΠΑ δεν είναι εμπιστοσύνης, ουδείς γνρίζει ποτέ πως αντιλαμβάνονται τα συμφέροντά τους) και να αποτελέσουν πραγματική πληγή για την χώρα. Από τον χάρτη του ISIL πάντως φαίνεται ότι η Ελλάδα είναι στα άμεσα σχέδια των τζιχαντιστών για επίθεση και η παρουσία τόσων μουσουλμάνων στην χώρα παρανόμως, δεν εμπνέει αισιοδοξία.
 
 
Όπως μπορείτε να διακρίνετε, το Ισλαμικό Κράτος συμπεριλαμβάνει στα εδάφη της κατάκτησής του και την Ελλάδα.
 
Το Ισλαμικό Κράτος έχει κηρύξει τζιχάντ (ιερό πόλεμο) στα Βαλκάνια από τις αρχές Ιουνίου 2015.
 
Ωστόσο, το τζιχάντ έχει κηρυχθεί προς το παρόν στις χώρες των δυτικών Βαλκανίων, όπως Αλβανία, Σκόπια, Σερβία και Κόσοβο, Βοσνία Ερζεγοβίνη.
 
Tο Ισλαμικό Κράτος είναι γνωστό ότι στρατολογεί τζιχαντιστές από τους Αλβανούς της Αλβανίας, του Κοσόβου και των Σκοπίων. Επίσης στρατολογεί και Bόσνιους Σλάβους μουσουλμάνους από τη Βοσνία Ερζεγοβίνη.
 
Στις 6 Αυγούστου η Αστυνομία στα Σκόπια εξαπέλυσε μεγάλη αντιτρομοκρατική επιχείριση σύλληψης τζιχαντιστών κατά την οποία συνελήφθησαν 9 άτομα
 
Η απάντηση από το Ισλαμικό Κράτος ήρθε άμεσα. Ζήτησε από τους Αλβανούς τζιχαντιστές να αρχίσουν τα χτυπήματα στα Σκόπια
 
Στα μέσα Ιουλίου το Ισλαμικό Κράτος με βίντεο που ανάρτησε στο διαδίκτυο με τίτλο «Είμαστε το ισλαμικό χαλιφάτο» χαρακτηρίζει τις χώρες των Βαλκανίων στόχο τζιχαντιστών.
 
Με τη μορφή στίχων οι δημιουργοί του βίντεο πρόβαλλαν μηνύματα προς τους μουσουλμάνους στα Βαλκάνια για να τους ενθαρρύνουν να ενταχθούν στο Ισλαμικό Κράτος.
 
Σύμφωνα με τον σερβικό κρατικό ραδιοτηλεοπτικό σταθμό (RTS), στο βίντεο, που δημοσιεύθηκε στο YouTube στις 10 Ιουλίου η Σερβία είναι ο πρώτος στόχος των τζιχαντιστών, οι οποίοι μέσω θρησκευτικής ωδής – κασίντα – διαμηνύουν ότι σχεδιάζουν να επεκτείνουν σε ολόκληρη την περιοχή των Βαλκανίων την ισλαμική εξουσία.
 
Μετά την κατάκτηση της Σερβίας, αναφέρουν ότι σχεδιάζουν την κατάληψη της Κροατίας, του Μαυροβουνίου, της Βοσνίας – Ερζεγοβίνης, της Αλβανίας, των Σκοπίων και του Κοσόβου.
 
Στον πρώτο στίχο αναφέρεται: «Χαρείτε Βαλκάνιοι, πλησιάζουν καλύτερες μέρες, έρχονται οι Μουσουλμάνοι, είμαστε το ισλαμικό χαλιφάτο».
 
Στο τέλος του βίντεο, σύμφωνα με το σερβικό ραδιοτηλεοπτικό σταθμό B9 δημοσιεύεται και απειλητικό μήνυμα προς τον πρόεδρο των ΗΠΑ Μπάρακ Ομπάμα.
 
Τα σερβικά ΜΜΕ μεταδίδουν ότι είναι το πρώτο απειλητικό μήνυμα για τα Βαλκάνια μετά το βίντεο που δημοσιεύθηκε τον Ιούνιο, με το οποίο το Ισλαμικό Κράτος ανακοίνωσε την κήρυξη τζιχάντ (ιερού πολέμου) στην περιοχή μας.
 
Η τρομοκρατική οργάνωση προσανατολίζεται όπως διατείνεται να επεκταθεί από Ισπανία ως  Κίνα και σε κάποιες περιοχές της Β Αφρικής.Αυτό το σχέδιο προβλέπει να θέσει υπό τον έλεγχό της την Μέση Ανατολή,την Β Αφρική και κάποια μέρη της Ευρώπης για να ολοκληρώσει το χαλιφάτο της.
 
Θα εκτείνεται από την Ισπανία στα δυτικά ως την Κίνα στα ανατολικά. Στον χάρτη αυτόν φαίνεται να παίρνει και τον έλεγχο των Βαλκανίων συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας.Τα Βαλκάνια τα μετονομάζει σε « Orobpa ». 
 
Qoqzaz είναι το αραβικό όνομα που αποδίδει στον Καύκασο.Αυτή η περιοχή περιλαμβάνει τη Ρωσία και άλλες πιο μικρές χώρες.Την Ιβηρική Χερσόνησο την αναφέρουν ως Αndalus.Αυτό είναι το αραβικό όνομα που της δόθηκε κατά την κατάκτησή της από τους Μαυριτανούς μεταξύ του 8ου και 15 αι.Η οργάνωση διαθέτει 50.000 μέλη και περί τα 2 δις £ αποθεματικό και περιουσιακά στοιχεία χάρη στο γεγονός ότι ελέγχει περιοχές με πετρέλαιο και φυσικό αέριο. 
 
Ο δημοσιογράφος του BBC ο Andrew Hosken και συγγραφέας που το νέο του βιβλίο τιτλοφορείται "Το Βασίλειο του φόβου: Το εσωτερικό του Ισλαμικού Κράτους" δήλωσε ότι η ISIS θέλει να να καταλάβει όλοκληρη την επικράτεια που θεωρεί ισλαμικό κόσμο.
 
Η ISIS είναι γνωστή για τις βάρβαρες μεθόδες της.”Αν είχαν όπλα μαζικής καταστροφής θα τα χρησιμοποιούσαν” αναφέρει ο Andrew Hosken.Ο συγγραφέας δημοσιογράφος αποκαλύπτει πως το 1996 ο Abou Moussab al-Zarqaoui, που θεμελίωσε την τρομοκρατική οργάνωση που μετατράπηκε σε ISIS περιέγραψε ένα πρόγραμμα 7 φάσεων που θα οδηγούσε την οργάνωση στη νίκη ως το  2020. 
 
Ο δημοσιογράφος τονίζει: « Υπάρχει ένας κίνδυνος ότι γίνεται πάλι μια έκκληση σε όλους τους μουσουλμάνους στον κόσμο για να ενταχθούν σε αυτούς.
 
Το Ισλαμικό Κράτος θέλει να θεωρείται ότι μάχεται τη Δύση. Αυτοί νομίζουν ότι πολλοί μουσουλμάνοι από τον κόσμο θα θεωρήσουν ότι οι μουσουλμάνοι δέχονται επίθεση και θα προστεθούν στο Ισλαμικό Κράτος. 
 
Το όνομα του περιοδικού τους είναι Dabiq που είναι μια πόλη στη Συρία όπου βρίσκεται ο Αρμαγεδώνας τους,όπου θα πραγματοποιηθεί η τελική μάχη ανάμεσα σε αυτούς και τη Δύση » . 
 
«Ήμασταν τόσο κοντά να τους καταστρέψουμε την περίοδο 2010 με 2011.Το 80% των ηγετικών στελεχών τους είχαν συλληφθεί ή σκοτωθεί.Αλλά δεν καταφέραμε να τους εξαλείψουμε και τώρα επιστρέφουν ως μεταστατικός καρκίνος… » καταλήγει ο Hosken.
 
Η ουσία είναι μία. Η Ελλάδα πληρώνει δύο πράγματα. Τις πολύ κακές, άβουλες και στην "κοσμάρα" τους ελληνικές κυβερνήσεις μέχρι και την σημερινή, και πληρώνει τους αμερικανικούς πολέμους όπως αυτός της Συρίας και πιο πριν του Ιράκ και του Αφγανιστάν, αλλά και αυτούς της Β.Αφρικής εξαιτίας των οποίων, εκατομμύρια δύστυχων- και ανάμεσα σε αυτούς κρύβονται ισλαμιστές φανατικοί μαχητές- κατευθύνονται στις χώρες-γέφυρες της Ευρώπης για να γλυτώσουν.
 
Η Τουρκία βάζει και αυτή το "δάχτυλό" της καθώς γνωρίζει ότι μπορεί να μας καταστρέψει εύκολα και χωρίς κόπο αφού θα καταρρεύσουν οι κοινωνικές δομές μας πολύ γρήγορα.
 
Όσο για την Τουρκία και το ISIL είναι περιττό να προσπάθεί να τους διαχωρίσει κανείς, πλέον κανείς στην Δύση δεν πιστεύει ότι η Άγκυρα πολεμάει το ISIL.
 pronews.gr