19.8.15

Ζόρια των Τούρκων Χειριστών των F-16 για το «Lock» απο Ελληνικά Μαχητικά !


Τελικά οι Τούρκοι Πασάδες πάνε να μας τρελάνουν στο Αιγαίο ,από τη μια γράφουν στα παλιά τους υποδήματα διεθνείς συμβάσεις και δεν τιμούν την υπογραφή τους βλέπε «ΜΟΕ» και απο την άλλη παραπονιούνται και ζορίζονται !

Εδώ ισχύει αυτό που λέει ο λαός μας εκεί που μας χρωστούσαν μας πήρα και το βόδι! Εκτός και αν οι Τούρκοι θέλουν να τους χαιρετάμε ευγενικά κάθε φορά που εισβάλουν οπλισμένοι στο FIR Αθηνών …Αμ δε !
«Τουρκικά F-16 που εκτελούσαν πτήσεις περιπολίας στα τουρκο – συριακά «Lock-αρίστηκαν» απο τα   ραντάρ των Ρωσικών Αντιαεροπορικών πυραυλικών συστημάτων της Συρίας επί 45 δευτερόλεπτα» αναφέρεται στην είδηση που αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του Γενικού Επιτελείου Ενόπλων Δυνάμεων.
Από την άλλη, άλλο τουρκικό F-16 που τελούσε σε «εκπαιδευτική » πτήση στον διεθνή εναέριο χώρο στο Αιγαίο παρενοχλήθηκε από αντίστοιχο ελληνικό που το έκανε Lock   στα ραντάρ του επί 50 δευτερόλεπτα το τουρκικό μαχητικό.
Τα τουρκικά μαχητικά ανταπέδωσαν στις παρενοχλήσεις βάσει τους κανόνες εμπλοκής που ισχύουν...Δηλαδή αφού δεν σημειώθηκαν εμπλοκές την έκαναν με ελαφρά πηδηματάκια.!
veteranos