19.8.15

Ανακοίνωση της Ελληνικής Αυγής για την αναμενόμενη άφιξη χιλιάδων λαθρομεταναστών στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης

           Θεσσαλονίκη 19/8/2015
                                                                                                 
                                                                                   
                                                                         
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ
ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗ 4, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΤΗΛ: 2310521842
ΦΑΞ: 2310521842


       

Στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης καταλήγει το πλοίο «Ελευθέριος Βενιζέλος», που ξεκίνησε από την Κω μεταφέροντας χιλιάδες λαθρομετανάστες.

Η Ελληνική Αυγή καταγγέλλει τόσο τις λαθρολάγνες πολιτικές του δημάρχου της Θεσσαλονίκης, που δηλώνει ...πανευτυχής για την άφιξη τόσων λαθρομεταναστών, χωρίς να υπάρχει η παραμικρή δυνατότητα παραμονής τους στην πόλη, όσο και την υποκριτική στάση του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, ο οποίος θυμήθηκε καθυστερημένα να αντιδράσει με ανούσιες ανακοινώσεις, όταν μέχρι πρόσφατα δήλωνε έτοιμος να τους φιλοξενήσει σε πρώην στρατόπεδα του  Ελληνικού Στρατού.


Σε μια πόλη που φτωχαίνει καθημερινά, με ένα λιμάνι που ξεπουλιέται και τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια να έχουν διακοπεί, το μόνο που κατάφεραν να φέρουν είναι χιλιάδες λαθρομετανάστες

Όλοι αυτοί που κατέστησαν την Ελλάδα ξέφραγο αμπέλι, φτάνοντας συχνά ακόμα και να προσκαλούν τους λαθροεποίκους να εισβάλλουν στη χώρα, είναι υπόλογοι απέναντι στους Έλληνες για την σημερινή αθλιότητα και σύντομα θα λογοδοτήσουν.

Η Ελληνική Αυγή απαιτεί την άμεση εφαρμογή της υφιστάμενης νομοθεσίας και την επαναπροώθηση όλων των εισβολέων στη χώρα εισόδου   
                
                                                                                                ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ