17.8.15

Προκλητικές δηλώσεις της Τασίας στη φιέστα του Βοτανικού


Είναι να απορεί κανείς με τον Αλέξη Τσίπρα, τι στην ευχή τον έχει πιάσει και δεν στέλνει στο σπίτι της την ανεκδιήγητη Τασία Χριστοδουλοπούλου, αφού από τις δηλώσεις της αποδεικνύεται ότι η γυναίκα δεν έχει συναίσθηση ότι ο θώκος που καταλαμβάνει είναι υπουργικός μια κυρίαρχης χώρας, η οποία δευτερευόντως είναι μέλος σε διεθνείς οργανισμούς, άρα η ασφάλειά της είναι το πρώτο καθήκον που οφείλει να υπηρετεί.

Αντ’ αυτού, η αντιπαθέστατη, λόγω προκλητικότητας των δηλώσεών της, αναπληρωτής υπουργός, έχει την εντύπωση ότι εργάζεται σε κάποια μη κυβερνητική οργάνωση, ή σε κάποιον διεθνή οργανισμό, όχι πάντως για να υπηρετεί τα συμφέροντα του λαού που την εξέλεξε και έτσι βρέθηκε σε θέση εξουσίας.
Η χθεσινή απίστευτης ελαφρότητας – για να χρησιμοποιήσουμε τον επιεικέστερο δυνατό χαρακτηρισμό – δήλωση, που έγινε με την αφορμή της μετεγκατάσταση των παράνομων μεταναστών, από το Πεδίον του Άρεως στον καταυλισμό που οργανώθηκε στον Βοτανικό, αποκαλύπτει την κενότητα του εγκεφάλου της κυρίας, που προφανώς θεωρεί ότι όλοι όσοι δεν πρεσβεύουν τις δικές της ιδέες είναι… απάνθρωποι, διεκδικώντας για τον εαυτό της την αποκελιστικότητα στον ανθρωπισμό και την προοδευτικότητα.
Όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο, σε ερώτηση αν θεωρεί ότι θα αυξηθούν οι μεταναστευτικές και προσφυγικές ροές στο μέλλον, «απάντησε καταφατικά εξηγώντας ότι όσο δεν γίνεται τίποτα στις χώρες καταγωγής τους να σταματήσει ο πόλεμος και η σφαγή, οι ροές θα συνεχίζονται».
Για να ακολουθήσουν απίστευτες βλακείες: «Δεν έχουμε καμία δυνατότητα να εμποδίσουμε αυτές τις [μεταναστευτικές] ροές γιατί γίνονται μέσω θαλάσσης», ήταν η πρώτη, στην οποία έσπευσε να συμπληρώσει και τη δεύτερη: «Δεν υπάρχει λοιπόν καμία άλλη δυνατότητα παρά να βρούμε τρόπους να φιλοξενήσουμε αυτούς τους ανθρώπους μέχρι να πάρουν τον δρόμο να συνεχίσουν το ταξίδι τους όπως αυτοί επιλέγουν».
Είχε προηγουμένως παραδεχθεί ότι η ροή παρανόμων μεταναστών [σ.σ. δικιά μας έκφραση, διότι για την Τασία δεν είναι ούτε καν… παράτυποι!!!] δεν θα σταματήσει, όσο στις χώρες από τις οποίες προέρχονται δεν γίνει κάτι για να σταματήσουν οι πόλεμοι και οι συγκρούσεις, ενώ κόμπασε ότι η Ελλάδα μετατρέπεται σε παράδειγμα για τις υπόλοιπες χώρες, δηλώνοντας ότι θα διαμορφώσει κι άλλους τέτοιους καταυλισμούς υποδοχής μεταναστών.
Δεν θα μπούμε καν στον κόπο να ρωτήσουμε την κυρία αυτή εάν θα εισηγηθεί στην κυβέρνηση να επιδειχθεί παρόμοια ευαισθησία και για τους αστέγους του λεκανοπεδίου, ο αριθμός των οποίων είναι πλέον εφιαλτικός. Να έχουν κάπου να πάνε να λιαστούν… οργανωμένα, ενώ έχουν κι αυτοί δικαίωμα στο δωρεάν wi-fi που θα διαθέτουν εκτός από τις υπόλοιπες ανέσεις οι παράνομοι μετανάστες, για το δράμα των οποίων ουδείς αμφιβάλλει.
Το πρόβλημα που η Τασία δεν μπορεί να αντιληφθεί όμως, το οποίο λογικά αντιλαμβάνεται ο Αλ. Τσίπρας και οι υπεύθυνοι αξιωματούχοι στο ευρύτερο πλέγμα των υπηρεσιών ασφαλείας και των αρμόδιων υπουργείων, ότι με τη «διαφήμιση» των ανέσεων που εξασφαλίζουν οι πρόσφυγες εν Αθήναις, είναι σα να προσκαλούμε όσους σκοπεύουν να επιχειρήσουν να φτάσουν σε μια ευρωπαϊκή χώρα, να κάνουν μια πρώτη στάση εδώ.
Αν μη τι άλλο, οι κρατούντες οφείλουν να διευκρινίσουν, πόσους μπορεί να αντέξει η Ελλάδα, έστω λειτουργώντας ως προσωρινό ξενοδοχείο; Για πόσο καιρό θα παραμείνουν όσοι καταλαμβάνουν ένα κοντέινερ; Διότι η Τασία μπορεί να είναι αφελής ή απλά βλαξ λέγοντας πως θα ταξιδέψουν στη συνέχεια όπου επιλέγουν, όμως, κι ένα μικρό παιδί αντιλαμβάνεται ότι αυτά υπάρχουν μόνο μέσα στο κεφάλι της.
Εάν για παράδειγμα οι συγκρούσεις κλιμακωθούν και στη χώρα έρθουν μερικά εκατομμύρια μετανάστες που ασφαλώς δεν θα μπορούν να προχωρήσουν στην ευρωπαϊκή ενδοχώρα, πως σκοπεύει η κυρία να συμβουλεύσει τον πρωθυπουργό να αντιδράσει σε περίπτωση που ξεσπάσουν συγκρούσεις ανάμεσα στους μετανάστες με «έπαθλο» τα προνόμια;
Κι επειδή δεν αντιλαμβάνονται ότι με τα παρανοϊκά που έλεγαν από τη δεκαετία του 1990 οδήγησαν στην άνοδο της Χρυσής Αυγής, όποιος γνήσιος αριστερός δεν θέλει να δει την εν λόγω οργάνωση και στην κυβέρνηση, ας φροντίσει να διαμηνύσει στον Τσίπρα που δεν διακρίνεται και για την αποφασιστικότητά του, να εκπαραθυρώσει από την κυβέρνησή του τα επικίνδυνα στοιχεία.

defence-point.gr

Με δηλώσεις από ...χαζόκοτες, φυσικό είναι να μας κουβαληθούν όλοι οι λάθρο .
JUAN