4.8.15

Ελληνική Αυγή για την Αθήνα: “ΟΧΙ στους παράνομους καταυλισμούς λαθρομεταναστών”


 - Υπάρχει σχέδιο μετατροπής Ελαιώνα και Βοτανικού σε Ισλαμαμπάντ

Με αφορμή την θλιβερή κυβερνητική πολιτική, που έχει γεμίσει την πρωτεύουσα της χώρας με λαθρομετανάστες, αλλά και την πλήρη αδιαφορία της δημοτικής Αρχής, η Παράταξη "Ελληνική Αυγή για την Αθήνα" εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:



Στην Ελλάδα υπάρχουν ακόμη Νόμοι, τους οποίους οφείλουν να σεβαστούν οι απαράδεκτοι παράγοντες του υπουργικού συμβουλίου, αλλά και ο δήμαρχος Αθηναίων (και κάτοικος Χαλανδρίου) Καμίνης. Σύμφωνα με την κείμενη Νομοθεσία, όποιος αλλοδαπός εισέρχεται παράνομα στην Ελληνική Επικράτεια, πρέπει να επαναπροωθείται στη χώρα προέλευσής του. Οι άθλιοι καταυλισμοί που έχουν στηθεί στο κέντρο των Αθηνών και αποτελούν υγιειονομικές βόμβες και εστίες εγκληματικότητας, πρέπει άμεσα να ξηλωθούν. Ο Αθηναίος πολίτης βιώνει μία κατάσταση χαοτική, μέσα σε ένα κλίμα απόλυτης ανέχειας και οικονομικού μαρασμού, που γίνεται αφόρητο λόγω των ανεξέλεγκτων κυμάτων λαθρομεταναστών, που έχουν πλημμυρίσει όλες τις λαϊκές συνοικίες της πρωτεύουσας. 
Η νέα, παράνομη κυβερνητική απόφαση για τη δημιουργία καταυλισμού λαθρομεταναστών στην περιοχή Ελαιώνα- Βοτανικού (και συγκεκριμένα στην Αγίου Πολυκάρπου 95) δίπλα στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο συνιστά ευθεία παραβίαση της κείμενης νομοθεσίας και έγκλημα σε βάρος των Αθηναίων πολιτών. Αν το γεγονός αυτό συνδυαστεί με τον νόμο που ψήφισαν πρόσφατα όλα τα κόμματα της βουλής (πλην της Χρυσής Αυγής) για την ανέγερση ισλαμικού τεμένους στην ίδια περιοχή, αποδεικνύεται ότι υπάρχει οργανωμένο σχέδιο μετατροπής του Ελαιώνα και του Βοτανικού σε Ισλαμαμπάντ. Η δημοτική Αρχή είναι παντελώς ανύπαρκτη και ταυτίζεται με την κυβέρνηση Σύριζα. Ο ανεκδιήγητος Καμίνης - αντί να συγκαλέσει έκτακτο δημοτικό συμβούλιο - έκανε μία... ανάρτηση στο Twitter και δήλωσε ότι συμφωνεί απόλυτα με την μετατροπή του Δήμου Αθηναίων σε χώρο διαμονής λαθρομεταναστών.
Προφανώς ο Τσίπρας, όταν αγωνιζόταν να ακυρωθεί το έργο κατασκευής του γηπέδου του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό, δεν ενδιαφερόταν για τους «κορμοράνους» και τα υπό εξαφάνιση πτηνά, αλλά στόχευε στη δημιουργία ενός πυρήνα χιλιάδων ισλαμιστών στην καριδά της Αθήνας. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι για την κατασκευή του μουσουλμανικού τεμένους έχουν συμπράξει όλα τα μεγάλα ονόματα της διαπλεκόμενης εργολαβίας (κοινοπραξία Μπόμπολα, Κόκκαλη κ.ο.κ.). Ακόμα και το γελοίο επιχείρημα που προτάσσουν οι οπαδοί του εποικισμού της χώρας από λαθρομετανάστες (ότι η περιοχή είναι... ακατοίκητη) αποδεικνύεται έωλο. Όπως μπορείτε να αντιληφθείτε κάνοντας χρήση της εφαρμογής Google maps, δίπλα ακριβώς στον επίμαχο χώρο της Αγίου Πολυκάρπου 19 κατοικούν πολίτες, οι οποίοι μάλιστα έχουν στο μπαλκόνι τους την ελληνική σημαία.  Αυτούς τους Έλληνες πολίτες μισεί η μνημονιακή χούντα του Τσίπρα, με άξιο συμπαραστάτη της τον λαθροδήμαρχο Καμίνη.
Η δημοτική παράταξη «Ελληνική Αυγή για την Αθήνα» θα κάνει χρήση κάθε νόμιμου μέσου, εντός και εκτός δημοτικού συμβουλίου για να πάψει αυτή η άθλια ανθελληνική πολιτική, που προωθεί η ξενοκίνητη κεντρική εξουσία, δηλαδή ο υποταγμένος στην τρόικα Σύριζα, και αποδέχεται άνευ όρων η μνημονιακή δημοτική αρχή. Με ανοικτές συγκεντρώσεις, εκδηλώσεις και παρεμβάσεις, αλλά και με προσφυγές στις αρμόδιες δικαστικές αρχές θα κλιμακώσουμε τον αγώνα μας ενάντια στη λαθρομετανάστευση και την εγκληματικότητα.

Η ΑΘΗΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΤΡΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ

ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ


Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου