1.8.15

Στον εισαγγελέα ο "διαπραγματευτής" του μνημονίου Επιτέλους κάτι κινείται στις διαβόητες λίστες Λαγκάρντ



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΚΠΟΜΠΗΣ 31.07.2015


Νίκος Νικολόπουλος: Η σκληρή γραμμή που ακολούθησε ο Α. Τσίπρας είχε ως αποτέλεσμα η Ελλάδα να αποκτήσει «γερές πλάτες»
Καλεσμένοι το βράδυ της Παρασκευής που πλαισίωναν τον Νίκο Νικολόπουλο για  να συζητήσουν τα πολιτικά θέματα και τις εξελίξεις της επικαιρότητας ήταν οι κ.κ.  Σ. Κοντονάσιος (Δικηγόρος και στέλεχος του Σύριζα), Ο. Εμαννουηλίδης (αρχισυντάκτης Εεφημερίδας ΑΓΟΡΑ), οι δικηγόροι Β. Κατσίκης, Λ. Στάμος και  ο δημοσιογράφος της «FmVoice» Γ. Παλαιτσάκης.



Οι αποκαλύψεις που τέθηκαν επί τάπητος αφορούσαν το μεγάλο φαγοπότι στο δημοτικό ραδιόφωνο 9,84... , όπου 10 χρόνια με δημόσιο χρήμα αγόραζαν γραβάτες, αρώματα, μενικετόκουμπα, στυλό mon blanc κ.α έφαγαν 36 εκατομμύρια!! Απορίας όλων ήταν Ποιοι τα έφαγαν; και ποιοι τα έπιναν στην υγεία των κορόιδων;

Άλλο ένα θέμα που ανοίχτηκε στην εκπομπή αφορούσε το θέμα  Ρακιντζή και τις ποινικές διώξεις που άσκησε ο εισαγγελέας για όσους κατηγορούνται στο πόρισμα αυτό…..
Τέλος το επίκεντρο όλων κέρδισε το ενδιαφέρον να μάθει το κοινό ποιους στέλνει στον Εισαγγελέα ο Αλέξης Τσίπρας  όπως τον στενό συνεργάτη του Α. Σαμαρά τον Στ.. Παπασταύρου και για τον πόλεμο που  ξεκίνησε και… τυπικά η Κυβέρνηση με τους ολιγάρχες των Media…



Από την πλευρά των καλεσμένων ξεχώρισαν οι τοποθετήσεις :
Τόμπρας Κυριάκος  Κίνημα «Υπέρβαση»
«Γιατί η κυβέρνηση συνεχίζει να ανέχεται την παράνομη λειτουργία
του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ»
Ο κ. Αλαφούζος είχε κάνει και πάλι το... θαύμα του καταλαμβάνοντας μια συχνότητα ενεχυριασμένη στην Αγροτική Τράπεζα. Γιατί η κυβέρνηση συνεχίζει να ανέχεται την παράνομη λειτουργία του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ και την προκλητική διαπλοκή του ιδιοκτήτη του Γιάννη Αλαφούζου µε το κράτος και το τραπεζικό σύστημα, που του επέτρεψαν να καταλάβει αυθαίρετα και χαριστικά την ενεχυριασμένη στην ΑΤΕ και ανακληθείσα από το ΕΣΡ τηλεοπτική συχνότητα πανελλαδικής εμβέλειας του σταθμού SEVENX, χωρίς μάλιστα να αναλάβει και τα χρέη του;

Στάμος Λεωνίδας (Δικηγόρος)
«Ξεκίνησε επιτέλους η μάχη των ολιγαρχών των Media με την κυβέρνηση»
«Νομοσχέδιο της κυβέρνησης για την προκήρυξη αδειών χρήσης των τηλεοπτικών συχνοτήτων, καθώς και τη διεκδίκηση των χρεών τους για τη χρήση των συχνοτήτων για την περίοδο 2011-2014, που προκλητικά και ετσιθελικά τους είχε χαρίσει η συγκυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου, στα πλαίσια των διαπλεκόμενων σχέσεων που είχε οικοδομήσει μαζί τους.»

Για το ανωτέρω θέμα τοποθετήθηκε και ο Νίκος Νικολόπουλος όπου αποκάλυψε ότι
Το ίδιο σύστημα των αιώνιων «νταβατζήδων», των προκλητικά ευνοημένων απ’ τις μέχρι σήμερα κυβερνήσεις της διαπλοκής, όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, έχει -κυριολεκτικά- αφηνιάσει και απ’ την κατάθεση –προς δημόσια διαβούλευση- του νομοσχεδίου για τις συχνότητες και απ’ τις διατάξεις που περιλαμβάνει αλλά και απ’ το γεγονός ότι μεταξύ άλλων επαναφέρει και διατάξεις του «βασικού μετόχου», όπως την ονομαστικοποίηση των μετοχών (μέχρι φυσικού προσώπου) των εταιριών που θα διεκδικήσουν τηλεοπτικές συχνότητες, τα ασυμβίβαστα και κάποιες άλλες...


Στο ίδιο μήκος κύματος τοποθετήθηκε και ο Σωτήρης Κοντονάσιος, όπου μεταξύ δήλωσε ότι : Γνωρίζουμε, ότι οι απειλές κατά Τσίπρα, Παππά, Σπίτζη, έχουν επίσης αρχίσει. Το ίδιο και η «μάχη των Βρυξελλών» από το εκεί «Γραφείο» τους!

Τέλος αποκαλύφθηκε στο KontraNews από τον Νίκο Νικολόπουλο «Το απίστευτο φαγοπότι στη Δημοτική Επιχείρηση του ραδιοφωνικού Σταθμού «Αθήνα 9,84»

Από το πόρισμα καταπέλτη του Οικονομικού εισαγγελέα  δεν αντλήθηκαν τα στοιχεία του ρεπορτάζ που παρουσίασε έγκριτος δημοσιογράφος Γιώργος Παλαιτσάκης  του Fm Voice, ο οποίος, είπε «Έφαγαν 35 εκ. ευρώ στον Αθήνα 9,84» Η κατασπατάληση δεκάδων εκατομμυρίων, με κάθε πιθανή και απίθανη αιτιολογία, οδηγεί στο δρόμο της δικαιοσύνης. Ένας ραδιοφωνικός σταθμός που ακόμη και σήμερα χρειάζεται 4 εκ. ευρώ το χρόνο για να «παράγει» τζίρο της τάξης των 200.000 ευρώ, όσο δηλαδή μια μικρομεσαία ιστοσελίδα.  Στο πόρισμα-σοκ που συνέταξε το γραφείο του Οικονομικού εισαγγελέα, αποκαλύπτονται με κάθε λεπτομέρεια απίστευτες περιπτώσεις διασπάθισης δημοσίου χρήματος, αποκαλύπτεται ότι δαπανήθηκαν εξωφρενικά ποσά για δημόσιες σχέσεις, ταχυδρομικές αποστολές δώρων και δεμάτων, υποδοχή και φιλοξενία (!), οδοιπορικά, έξοδα παραστάσεως και έξοδα κινήσεως, αγορές ειδών κυλικείου, ταξίδια στελεχών εντός και εκτός Ελλάδος, μισθούς και αμοιβές υπεράριθμων δημοσιογράφων, μουσικών παραγωγών, διοικητικών υπαλλήλων και τεχνικών, χριστουγεννιάτικες και πρωτοχρονιάτικες εκδηλώσεις, χορηγίες σε αθλητικά σωματεία, αγορές πολυτελών ΙΧ αυτοκινήτων και μοτοσικλετών μεγάλου κυβισμού, καθώς επίσης και για αμοιβές νομικών συμβούλων και εργολάβων.
Ταυτόχρονα έκαναν φτερά 538 τεμάχια υλικοτεχνικού εξοπλισμού τα οποία δόθηκαν για καταστροφή και ανακύκλωση σε ανύπαρκτη επιχείρηση και υπεξαιρέθηκαν τεράστια ποσά. Ο εισαγγελέας  Πρωτοδικών Αθήνας άσκησε ποινικές διώξεις κατά των προσώπων που συμμετείχαν ως τακτικά μέλη στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΡΑ, κατά τη δεκαετία 2001-2010, παρέχοντας θετική ψήφο στα επίμαχα κονδύλια, κατά του εκάστοτε προέδρου του Δ.Σ. και του εκάστοτε γενικού διευθυντή της ΔΕΡΑ, την ίδια δεκαετή περίοδο. Οι κατηγορούμενοι θα βρεθούν αντιμέτωποι με ποινές πολυετούς κάθειρξης, καθώς διώκονται για το αδίκημα της απιστίας, στην υπηρεσία, σε βαθμό κακουργήματος που υπερβαίνει το ποσό των 150.000 ευρώ με τις επιβαρυντικές περιστάσεις του ν. 1608/1950 περί καταχραστών του Δημοσίου, από κοινού και κατά μόνας και κατ’ εξακολούθηση!»

Οι καταστροφικές για την εθνική Οικονομία  «πρωτοβουλίες» του Γ. Βαρουφάκη συνιστούν – σύμφωνα με τον  Βασίλη Κατσίκη,  εκπρόσωπος του κόμματος τέλεια..  Ποία είναι αυτά; Πόσο λ.χ  κόστισαν  αυτά τα λάθη του εθνική οικονομία, η οποία οδηγήθηκε στα βράχια λόγω των καταστροφικών «πρωτοβουλιών» του και, το κυριότερο, με ποιον τρόπο θα πληρώσει για αυτά τα λάθη, μιας και όπως παραδέχτηκε είναι (για κάποια εξ αυτών τουλάχιστον) προσωπικά υπεύθυνος.
Παρά την χυδαία απόπειρα συγκάλυψης λίγο πριν της εκλογές που στον ΣΔΟΕ επιχείρησαν να ολοκληρώσουν το σκάνδαλο Παπασταύρου
Η δικαιοσύνη δείχνει να λειτουργεί και να σπάει τις αλυσίδες του μαύρου μετώπου των σαμαροβενιζέλων, είπε ο Ν. Νικολόπουλος ενώ ο εκπρόσωπος του Σύριζα κ. Κοντονάσιος τόνισε ότι «φαίνεται ότι η κύρια δέσμευση του πρωθυπουργού για την επαναλειτουργία της δικαιοσύνης μακριά από πιέσεις και άνομα συμφέροντα, γίνεται πραγματικότητα.»
Την έρευνα διέταξε ο οικονομικός εισαγγελέας, κ. Αθανασίου και την ανέλαβε ο εισαγγελικός λειτουργός, Ιωάννης Δραγάτσης. Ο οποίος είναι βέβαιον, ότι εφ' όσον δεν υπάρχουν από πάνω του “Μπίρμποιδες”, “Ασημάκηδες” και “Μπάμπηδες”, θα φτάσει την υπόθεση μέχρι τέλους.
Ο Στ.  Παπασταύρου απολογείται ,ως ύποπτος για την διάπραξη δύο κακουργημάτων. Της φοροδιαφυγής και του ξεπλύματος μαύρου χρήματος.
Ο Νίκος Νικόπουλος είπε: Αναρωτιόμαστε ο  εάν θα κληθεί ο κ. Σαμαράς να εξηγήσει την οριστική του φράση «Μακάρι να είχαμε δέκα Παπασταύρου». Ο λαός απαιτεί την τιμωρία των λίγων που πραγματικά τα φάγανε και στείλανε τον λογαριασμό στους πολλούς.
Συνέντευξη – παρωδία των εκπροσώπων των μιντιαρχων….
Μια κατάθεση .. ψυχής που άγγιξε τις ευαίσθητες χορδές
των Νταβαντζήδων και σκόρπισε χαμόγελα….
Τέλος, δόθηκε προσέγγιση για το ρεπορτάζ της Κυριακάτικης Kontra News για τον ΠΟΛΕΜΟ Ζωής – Λαφαζάνη για την ηγεσία του νέου κόμματος που φτιάχνουν και έχει γραφτεί δια χειρός Α. Λιάτσου.


Υ.Γ  Ερώτηση Ν.Νικολόπουλου
Γιατί η κυβέρνηση συνεχίζει να ανέχεται την παράνομη λειτουργία του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΙ και την προκλητική διαπλοκή του ιδιοκτήτη του Γιάννη Αλαφούζου με το κράτος και το τραπεζικό σύστημα, που του επέτρεψαν να καταλάβει αυθαίρετα και χαριστικά την ενεχυριασμένη στην ΑΤΕ και ανακληθείσα απο το ΕΡΣ τηλεοπτική συχνότητα πανελλαδικής εμβέλειας του σταθμού //SEVENx//χωρίς να αναλάβει και τα χρέη του?
http://www.hellenicparliament.gr/Koinovouleftikos-Elenchos/Mesa-Koinovouleutikou-Elegxou?pcm_id=c1e596e5-f098-46fa-82da-a4e5014815ac