25.8.15

Η Ζωή «καρφώνει» Φλαμπουράρη ως «συνήγορο» του Στουρνάρα!

.

Πολιτικό σεισμό αναμένεται να προκαλέσει η αποκάλυψη της Ζωής Κωνσταντοπούλου πως ο Υπουργός Επικρατείας Αλ. Φλαμπυράρης την συμβούλεψε να μην ζορίζει και πολύ τον Γιάννη Στουρνάρα, ζητώντας του να καταθέσει για την υπόθεση Siemens!

Στις 15.15 την Τρίτη 25/8 άρχισε η συνεδρίαση της Επιτροπής Θεσμών και διαφάνειας της Βουλής με ελάχιστους παρόντες .
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου αρχίζοντας επιτέθηκε στον πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, αποκαλώντας τον δυστροπούντα επειδή δεν έχει αποστείλει στην Βουλή τα πρακτικά της συνεδρίασης των πολιτικών αρχηγών την επομένη του δημοψηφίσματος.

Όμως η κα Κωνσταντοπούλου απευθυνόμενη στην Ραχήλ Μακρή και στον Θανάση Πετράκο που είναι και οι μόνοι βουλευτές παρόντες, κατηγόρησε τον υπουργό Επικρατείας, Αλέκο Φλαμπουράρη ότι παρενέβη για να μην πιεστεί ο Γιάννης Στουρνάρας να καταθέσει για την υπόθεση Siemens!

Η κα Κωνσταντοπούλου επιτέθηκε και στην εφημερίδα Αυγή καταγγέλοντάς την ως κομματικό όργανο του ΣΥΡΙΖΑ γιατί δημοσίευσε ένα κείμενο που φέρεται όπως είπε να εκφραζει την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.
Όπως είπε όμως η κα Κωνσταντοπούλου, το Προεδρείο της Κ.Ο. αποτελείται από τον Αλέξη Τσίπρα, την ίδια, τον κ. Μητρόπουλο, τον κ. Μπαλάφα και την κα Χαραλαμπίδου - που όμως πήγε στον Λαφαζάνη, τον κ. Μαντά, τον κ. Αθανασίου, τον Βασίλη Χατζηλάμπρου και τους 3 κοινοβουλευτικούς εκπροσώπους: Φίλης, Γεροβασίλη και Πετράκος. Και όλοι οι παραπάνω και άλλοι πολλοί δεν συνεδρίασαν ούτε και κάποιοι αντικαταστάθηκαν, οπότε με άλλα λόγια δεν εκφράζει την Κ.Ο. η ανακοίνωση.

Η κα Κωνσταντοπούλου προκειμένου να αποδείξει ότι η ανακοίνωση της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ είναι πλαστή, αναφέρθηκε λεπτομερώς στις επαφές που είχε με όλα τα μέλη του προεδρείου...
Και μετά έριηε τη βόμβα: «Όταν αποστέλλαμε τις κλήσεις για την εξέταση του κ. Στουρνάρα, και σε αυτή την επιτροπή και την επιτροπή ΔΕΚΟ, σε τυχαία συνάντησή μου με τον κ. Φλαμπουράρη μού είπε: "μην τον ζορίζεις" και του είπα αυτό δεν το άκουσα και ενημέρωσα τον πρωθυπουργό κ.Τσίπρα ο οποίος εξεπλάγη».

http://www.pelop.gr/