20.8.15

Γιατί εκλογές κ. Τσίπρα;


Γιατί εκλογές κ. Τσίπρα;

Μήπως για τις αντιδράσεις βασικών στελεχών του κόμματός σου;
Μήπως δυσκολεύεσαι να υπογράφεις μνημόνια, αν και έχεις τη σύμπραξη όλων των ...παραδοσιακά μνημονιακών κομμάτων, της ΝΔ, Ποταμιού,ΠΑΣΟΚ κ.λ.π. των  οποίων τα ποσοστά δεν... χωρούν εδώ!!!

 Ή μήπως...

Ή μήπως θέλεις να εξασφαλίσεις τα νώτα σου κερδίζοντας (έτσι  ίσως πιστεύεις) τις ψήφους των αφελών και σχηματίζοντας μία κυβέρνηση Εθνικής Διαλύσεως με τη βοήθεια των προαναφερθέντων (μικρο)- κομμάτων, για να μπορέσεις να εκτελέσεις κατά γράμμα τις εντολές του Φύρερ του Δ΄Ράϊχ της Μέρκελ, εξαθλιώνοντας τελείως τον Ελληνικό Λαό και ξεπουλώντας την Εθνική περιουσία στους εχθρούς της Ελλάδος;

Αλήθεια, πως είναι δυνατόν να μεταλλάχτηκες έτσι, εσύ που "με ένα Νόμο θα καταργούσες τα μνημόνια" και έγινες ένα με αυτόν που.."εσκιζε" τα μνημόνια και με τους συνοδοιπόρους του γνωστού...αποκόμματος   των  μεγαλοστόμων αερολόγων, "κληρονόμων" του ανεκδιήγητου ΓΑΠ και των  ...παραποτάμων;

 Ο προβληματισμός είναι, αν αυτός ο λαός, θα ξυπνήσει καμιά φορά και θα προτιμήσει ή αυτούς που έστω και με το φραγγέλιο θα επιβάλουν τη τάξη ή εκείνους που, εν πάσει περιπτώσει, έμειναν πιστοί στις υποσχέσεις τους και θα προχωρήσουν σε αποτίναξη του ζυγού της ΕΕ .

 Το ιδεώδες θα ήταν μια έστω και (απίθανη) άτυπη συνεργασία των δύο τελευταίων για την κατατρόπωση του κοινού εχθρού που με τα δήθεν δάνεια και με τους Εφιάλτες έχει επιτεθεί εναντίον της χώρας μας για να την καταλάβει ολοσχερώς.

 Μια άλλη λύση, ίσως να ήταν αποτελεσματική, αλλά εκτός του ότι αποτελεί ρίσκο, δεν είναι και της...μόδας!

  Ας ελπίσουμε ότι ο πάντα προδομένος λαός μας θα δώσε τη σωστή λύση.

Φ. Ιωάννου