13.8.15

Ο Άδωνις… υπερασπίζεται τη Ζωή!


Ο Άδωνις Γεωργιάδης με έναν… καταιγισμό από tweets υπερασπίζεται τη Ζωή Κωνσταντοπούλου και εστιάζει στις ευθύνες του Αλέξη Τσίπρα.
Αναλυτικά έγραψε στο Twitter ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ:
«Η γνώμη μου για την ΠτΒ είναι γνωστή, δεν την ψήφισα και έχω συγκρουστεί σφοδρά μαζί της, όμως με συγχωρείτε, με όλες της τις υπερβολές έχει επί της ουσίας απόλυτο δίκιο! Για τέταρτη φορά ο A. Τσίπρας που δυσανασχετούσε για μία τριήμερο επείγουσα διαδικασία στο παρελθόν τώρα μας βάζει πρακτικά σε ένα 24ωρο να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε το μέλλον της Χώρας.
Επειδή αυτός είναι ανίκανος πρέπει να καταργήσουμε τις κοινοβουλευτικές διαδικασίες; Μία φορά επείγον, διότι δεν πρόλαβε, δεύτερη, άντε αλλά 4 φορές σε ένα μήνα; Αίσχος!
Θυμάστε επί Σαμαρά πώς κάθε ΠΝΠ την κατήγγειλε προσωπικά ο Α. Τσίπρας ως χούντα, κλπ; Μπορείτε να μετρήσετε πόσες ΠΝΠ έχει υπογράψει; Υποκριτής. Γενικά διακρίνω μία προσπάθεια διαφόρων και κυρίως του κ. Θοδωράκη να κρατήσουν τον Α. Τσίπρα στο απυρόβλητο. Όχι αν η Ζωή είναι πρόβλημα, ευθύνη έχει αυτός που την επέλεξε, δεν είναι δική μας δουλειά να του λύσουμε εμείς το πρόβλημα. Ο Α. Τσίπρας οφείλει να το λύσει. Στα Οικονομικά φταίει για όλα ο Γ. Βαρουφάκης, στα εσωκομματικά τους ο Λαφαζάνης, στα θεσμικά η Ζωή… ο Α. Τσίπρας ευθύνεται για τίποτε;».

ysterografa