24.8.15

Ανέγνων, έγνων και κατέγνων


Ήταν «η πρώτη μου φορά» που εδώ και χρόνια αισθάνθηκα να «ολοκληρώνω». Κύριοι (;) νυν και τέως πρόεδροι της ΝΔ σας ευχαριστώ που μου δώσατε την ευκαιρία...

Εδώ και σαράντα ένα (41) χρόνια είμαι ή μάλλον ήμουν μέχρι προ έτους, ενεργό μέλος της Νέας Δημοκρατίας. Ποτέ μου δεν ψήφισα άλλο κόμμα ενώ ακόμη και στις αυτοδιοικητικές εκλογές στήριζα αναφανδόν την επιλογή του κόμματος, παρών σε όλους τους αγώνες και τις κινητοποιήσεις  χωρίς ανταλλάγματα και χωρίς απαιτήσεις άσε που το κόμμα ποτέ του δεν ενδιαφέρθηκε για τους οπαδούς του χαϊδεύοντας και εξυπηρετώντας σκανδαλωδώς τους απατεώνες ΠΑΣΟΚους και τους κομπλεξικούς και ψυχικά άρρωστους αριστερούς.  

Νέα Δημοκρατία, σου έδωσα ότι μου ζήτησες και ανέχθηκα τα πάντα επί σαράντα ένα συνεχή χρόνια ελπίζοντας ότι οι θυσίες μου δεν θα πάνε χαμένες. Αυτά μέχρι πέρυσι.
Πώς είπε ο Μέγας Ιουλιανός (ο, σώνει και καλά παραβάτης! ) για τον Χριστιανισμό; Διάβασα, κατάλαβα, αρνήθηκα είπε; 

Ε! λοιπόν Μητσοτάκαρε, Σαμαρά, Μεϊμαράκη, Καραμανλή... διάβασα. Διάβασα τις κατά καιρούς δηλώσεις και τα προγράμματά σας που κυριολεκτικά κουρέλιασαν την αξιοπρέπειά των ΝΔκρατων, τις συνδύασα με την όλη στάση σας απέναντι στον απλό Έλληνα αλλά και απέναντι στον  πρόσκαιρο σύμμαχό σας  Βενιζέλο, τον υπερασπιστή του κλέφτη Τσοχατζόπουλου , και πρόσφατα στον νεοκαιροσκόπο (οπορτουνιστή) Τσίπρα και ναι! 

Σας κατάλαβα.
Σας κατάλαβα και σας αρνήθηκα Αντώνη, Κώστα, Βαγγέλη... Κι σένα βρυκόλακα που πούλησες την ψυχή σου στον διάβολο
Σας αρνήθηκα με όλη την δύναμη της ψυχής μου κι εσάς και το κόμμα έτσι που το καταντήσαντε και πολύ θα ήθελα να μάθω αν θα βρείτε μέλη να επανδρώσουν τα εκλογικά τμήματα σαν κομματικοί αντιπρόσωποι, τουλάχιστον εδώ στην Ήπειρο.
Αισθάνομαι  λοιπόν ότι σας τιμώρησα «Καραμανλή και σια» και μάλιστα έτσι που να το «αισθανθείτε». Δεν ψήφισα Νέα Δημοκρατία για πρώτη φορά στην ζωή μου επιλέγοντας ταυτόχρονα να μην ψηφίσω κόμματα στα οποία τεχνιέντως με εξωθούσατε.

Ψήφισα Χρυσή Αυγή(ευρωβουλή, βουλευτικές και δημοψηφισμα) και σας το λέω κατάμουτρα γιατί ξέρω ότι αυτό θα σας ενοχλήσει περισσότερο. 
Κομμουνιστές ορθόδοξους ή οπορτουνιστές, αυτούς που εσείς εντελώς φαρισαϊκά θεωρείτε ως «εντός συνταγματικού τόξου» ενώ αυτοί το αρνούνται, και απατεώνες ΠΑΣΟΚους  δεν υπήρχε περίπτωση να ψηφίσω. Τα νεοσυσταθέντα «δεξιά» κόμματα δεν θα τα ψήφιζα γιατί τα θεωρώ τυχοδιωκτικά με συγκεκριμένο βραχυπρόθεσμο πρόγραμμα να ανακόψουν την πορεία της ΧΑ άσε που σε λιγάκι, μόλις προκηρυχθούν εθνικές εκλογές, τα στελέχη τους θα επανακάμψουν στο μαντρί της ΝΔ χωρίς ντροπή και καθόλου υπερηφάνεια. Όλοι τους με μοναδική πιθανή εξαίρεση τον Καμένο που θα συμπράξει με το μίασμα. 
Πάντως αν δεν ψήφιζα Χρυσή Αυγή θα ψήφιζα «Εθνικό Μέτωπο».

Τώρα, το να με πείτε φασίστα δεν σας παίρνει γιατί όλοι εδώ γύρω στα Γιάννινα γνωρίζουν το κυνηγητό που υπέστην οικογενειακώς από το ΠΑΣΟΚ για την προσήλωσή μου στη ΝΔ, τους αγώνες που έκανα για να κερδίσετε, εσύ βασικά μικρέ Αντωνάκη, την προεδρία του κόμματος αντί της donatrix ( σωστός ο Φαήλος) με το φτωχό πολιτικό μυαλό (ίδια ο πτωχός τω πνεύματι πατέρας της) Ντόρας, να κερδίσεις εσύ στις εσωκομματικές διαδικασίες ενόψει συνεδρίου κτλ, κτλ αλλά και αν με πείτε φασίστα ή ΝΑΖΙ πολύ θα στενοχωρηθώ!!!!   Και αυτό το λέω προς όοοολα τα «εύθικτα δήθεν δημοκρατικά μιάσματα» όοοοολων  των αποχρώσεων.

Κλείνοντας κύριοι, ο Θεός να σας κάνει,  θέλω να μου επιτρέψετε να δικαιολογήσω τον τίτλο. 
Πράγματι το ευχαριστήθηκα που ψήφισα την Χρυσή Αυγή και πώς να σας το περιγράψω; 
Ένιωσα μια τόσο έντονη «ολοκλήρωση» μετά από πολύν καιρό (η ηλικία βλέπετε) που με αιφνιδίασε γιατί είχε κάτι το σεξουαλικό η όλη διαδικασία και ήταν σαν πράγματι να «ολοκλήρωνα»

Λένε ότι ότι η σεξουαλική δραστηριότητα αποτελεί έναν κύκλο με 4 στάδια. Επιθυμία, Κορύφωση Διέγερσης, Οργασμός και Χαλάρωση.
Η όλη σας δραστηριότητα και στάση μου δημιούργησε τα τελευταία χρόνια την επιθυμία να μην ψηφίσω ΝΔ αλλά Χρυσή Αυγή.
Την κορύφωση της διέγερσης την αισθάνθηκα όταν επέλεγα το ψηφοδέλτιο της Χρυσής Αυγής και σφράγιζα τον φάκελλο.
Ο οργασμός μου την στιγμή που άφηνα τον φάκελλο να γλιστρήσει στην σχισμή της κάλπης ήταν τόσο έντονος που ο δικαστικός αντιπρόσωπος με ρώτησε αν αισθάνομαι καλά.
Και τώρα; 
Τώρα χαλαρώνω..... 

Και διαπιστώνω ότι αυτή η δραστηριότητα πρέπει πράγματι να αποτελεί κύκλο γιατί νιώθω, λόγω των ημερών, την Επιθυμία να μην ξαναψηφίσω ΝΔ, να μου ξανάρχεται.
Αν είναι να ξαναζήσω τέτοιες στιγμές να είστε σίγουροι «κύριοι» (πάντα εντός εισαγωγικών το κύριοι και θα εξηγήσω το γιατί σε άλλο σημείωμα) ότι και στις επόμενες εθνικές εκλογές, όποτε και αν γίνουν, από εμένα θα έχετε μια από τα ίδια.

Οδυσσεύς Πάτσης
 

ΥΓ. Επαναδραστηριοποιώ το «Ήπειρος, η πατρίδα μας», Ο ίδιος