24.8.15

Παναγιώτης Λαφαζάνης κατά ΕΡΤ: "Αποκλείουν εμάς που αγωνιστήκαμε για μια ανοιχτή δημόσια τηλεόραση"


Το στίγμα των προθέσεών του για την εκπροσώπηση στελεχών της Λαϊκής Ενότητας στα ΜΜΕ έδωσε σήμερα το γραφείο Τύπου του κόμματος.
Με μια επιθετική ανακοίνωση κατά της ΕΡΤ, το κόμμα του Παναγιώτη Λαφαζάνη δείχνει από νωρίς τις διαθέσεις του!

Στην ανακοίνωση αναφέρεται μεταξύ άλλων πως οι εκπρόσωποι της Λαϊκής Ενότητας πάλεψαν για μια ανοιχτή ΕΡΤ και – όπως τονίζεται – «…όχι για ένα ραδιοτηλεοπτικό κυβερνητικά καθοδηγούμενο μέσο».
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Για 2η φορά μέσα σε 3 μέρες σε τηλεοπτικό πάνελ της Δημόσιας ΕΡΤ δεν εκπροσωπείται η «Λαϊκή Ενότητα». Η μεθοδολογία των τηλεφωνικών συνδέσεων απομονώνει τον εκπρόσωπο της «Λαϊκής Ενότητας» από τον αναγκαίο δημοκρατικό διάλογο.
Δυστυχώς η αιτιολόγηση ότι δεν υπάρχει λίστα με τους εκπροσώπους της «Λαϊκής Ενότητας» σε όλους τους διαπιστευμένους δημοσιογράφους της ΕΡΤ δεν ισχύει.
Από την 1η στιγμή το γραφείο τύπου έχει στείλει σε όλα τα μέσα ενημέρωσης σχετική λίστα εκπροσώπων της «Λαϊκής Ενότητας». Συνταγματικά το δικαίωμα της «Λαϊκής Ενότητας» ως 3η Κοινοβουλευτική Δύναμη εκπροσώπηση σε όλες της πολιτικές της εκπομπές.
Αγωνιστήκαμε για μία ΕΡΤ δημόσια δημοκρατική πλουραλιστική και όχι για ένα ραδιοτηλεοπτικό κυβερνητικά καθοδηγούμενο μέσο».
pronews.gr