24.8.15

Ανακοίνωση της Ελληνικής Αυγής για την Θεσσαλονίκη: Καταδίκη της απρεπούς συμπεριφοράς ενός ανάξιου δημάρχου! 2 ΒΙΝΤΕΟ

.

Η Ελληνική Αυγή για τη Θεσσαλονίκη καταδικάζει την απρεπή συμπεριφορά του δημάρχου Μπουτάρη, πουμε χυδαίες και προσβλητικές εκφράσεις καταφέρθηκε εναντίον του τρίτου πολιτικού κόμματος της χώρας, βουλευτών και εκλεγμένων δημοτικών συμβούλων, θέλοντας με τον τρόπο αυτό να επανέλθει στην επικαιρότητα για να μην ασχολείται η τοπική κοινωνία με τα προβλήματα που ο ίδιος και η παράταξη του δημιούργησε.
Τέτοιου είδους πρακτικές δεν προσβάλλουν μόνο το θεσμό του Δημάρχου, αλλά και τους πολίτες της Θεσσαλονίκης που δια της ψήφου τους στήριξαν την μοναδική αντιμνημονιακή πολιτική δύναμη εντός του Δημαρχείου Θεσσαλονίκης.
Ελληνική Αυγή για τη Θεσσαλονίκη
Ματθαιόπουλος Αρτέμης
Ακολουθεί το περιστατικό όπως καταγράφθηκε στα τοπικά μέσα της Θεσσαλονίκης
Ένταση επικράτησε στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της Θεσσαλονίκης, μεταξύ του δημάρχου, Γιάννη Μπουτάρη και του επικεφαλής της παράταξης της Χρυσής Αυγής, Αρτέμη Ματθαιόπουλου, με αφορμή της συζήτηση για τις προσφυγικές ροές που καταφτάνουν στην πόλη.
Ο κ. Ματθαιόπουλος έδωσε σήμερα το παρών στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου μετά από πολύ καιρό απουσίας, για να μιλήσει για τις επερχόμενες εκλογές αλλά και για το μεταναστευτικό ζήτημα. Απευθυνόμενος στους δημοτικούς συμβούλους- μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Ματθαιόπουλος σχολίασε αρχικά: «Κατηγορήθηκα ως όψιμος μνημονιακός. Αποδείχτηκε όμως ότι όσοι με κατηγορούσαν μέχρι σήμερα, ψήφισαν μνημόνιο και αυτό με τη στήριξη της ΝΔ. Η αντιπαράθεση έγινε για την επικοινωνιακή κατανάλωση.ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ σε όλα τα θέματα ακολουθούν ίδια πρακτική».
Αναφερόμενος στο θέμα του μεταναστευτικού και το σχέδιο που εκπονεί η διοίκηση του δήμου για την αντιμετώπιση των προσφυγικών ροών, ο κ. Ματθαιόπουλος τόνισε ότι πρόκειται για λαθρομετανάστες και όχι πρόσφυγες. Μάλιστα, δεν δίστασε να χαρακτηρίσει λιποτάκτες τους Σύρους πρόσφυγες που εγκαταλείπουν την πατρίδα τους. «Είναι λιποτάκτες. Δεν πάνε να πολεμήσουν για την πατρίδα τους» τόνισε χαρακτηριστικά.
Ο χαρακτηρισμός αυτός προκάλεσε την αντίδραση πολλών δημοτικών συμβούλων αλλά και του δημάρχου Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, ο οποίος του απάντησε ότι θα έπρεπε να ντρέπεται. Σε μια προσπάθεια να ηρεμήσει τα πνεύματα, ο πρόεδρος του δημοτικού Συμβουλίου, Παναγιώτης Αβραμόπουλος, διέκοψε τη συνεδρίαση και η ένταση συνεχίστηκε ακόμη και μακριά από τις τηλεοπτικές κάμερες. Στον καβγά ενεπλάκησαν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Τριαντάφυλλος Μηταφίδης, ο οποίος ήταν παρών στη συνεδρίαση, ο δημοτικός σύμβουλος της "Πρωτοβουλίας", Λευτέρης Κιοσέογλου και η πρόεδρος της Α' Δημ. Κοινότητας Ελένη Χοντολίδου. 




http://www.xryshaygh.com