1.7.15

Η Ραχήλ Μακρή "παραδέχτηκε": Είμαι... κλώνος της Ζωής Κωνσταντοπούλου!!! (vid)

Πως και δεν φώναξε..."ΒΟΗΘΕΙΑ" του κυνού; (όπως στην ΕΡΤ)
JUAN

"Ρινγκ" το στούντιο με υβριστικούς χαρακτηρισμούς ανάμεσα σε Ρ.Μακρή και Α.Παπαδόπουλο: "Πολιτικό σκουπίδι, κάθαρμα" (vid)

Εκτός ορίων ξέφυγε η κατάσταση ανάμεσα σε Ραχήλ Μακρή και Ανδρέα Παπαδόπουλο στην τηλεοπτική «συνάντησή» τους το πρωί της Τετάρτης.
Όλα ξεκίνησαν ενώ συζητούσαν τις καταγγελίες του βουλευτή του Ποταμιού Χάρη Θεοχάρη ότι στελέχη του Μαξίμου με τη συνεργασία στελεχών του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους προετοιμάζουν τη μετάβαση στη δραχμή.
«Δεν καταλαβαίνω γιατί τον υπερασπίζεστε; Από ό,τι ξέρω οι καταθέσεις της οικογενείας σας είναι στο εξωτερικό και μάλιστα αφορολόγητες» είπε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ απευθυνόμενη στον δημοσιογράφο.
Όταν ο κ. Παπαδόπουλος αντελήφθη ότι η αιχμή αυτή αφορούσε τον ίδιο εξεμάνη: «Τι λέει αυτό το νούμερο; Ξεφτιλισμένη, ντροπή σου, ντροπή για τον ΣΥΡΙΖΑ που σε μάζεψε, φασίστρια, άθλια, πολιτικό σκουπίδι, κάθαρμα!»
«Τι ξέρεις για την οικογένειά μου; Ο πατέρας μου έχει πεθάνει!». Είναι δυνατόν κύριε Παπαδάκη να μιλάει έτσι για κάτι που δεν ξέρει, για ανθρώπους που δεν ζουν;»συνέχισε έξω φρενών ο Ανδρέας Παπαδόπουλος.
Κάποια στιγμή ο Ανδρέας Παπαδόπουλος ετοιμάστηκε να αποχωρήσει από το τηλεοπτικό πλατό συνεχίζοντας να είναι οργισμένος και φωνάζοντας στην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ότι είναι «κλώνος της Κωνσταντοπούλου» με την κυρία Μακρή να απαντά ότι «είναι τιμή να είσαι κλώνος της Ζωής Κωνσταντοπούλου».
Παρόλα αυτά η κυρία Μακρή παρέμεινε ατάραχη και ζήτησε από τον δημοσιογράφο αν θέλει να της υποβάλει μήνυση ενώ δεν δίστασε να ζητήσει on air αντίγραφο της εκπομπής για να το στείλει στον εισαγγελέα.
Καθώς η κατάσταση δεν ηρεμούσε ο Γιώργος Παπαδάκης ζήτησε να προχωρήσουν σε διάλλειμμα για να πέσουν οι τόνοι

πηγη: defencenet.gr