21.7.15

Κι άλλη ΑΠΟΔΕΙΞΗ – ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ για την ΚΟΡΟΙΔΙΑ των LIDL!
Το Lidl διαφημίζει ότι καλύπτει την αύξηση του ΦΠΑ. Για όσους έπαιρναν συσκευασμενες σαλάτες θα θυμούνται ότι είχε τις Italiana 0.99 ευρώ και την tricolore 1.29 ευρώ. Με το που υπέγραψε η Ελλάδα το μνημόνιο και περιλάμβανε αύξηση 10% στα συσκευασμένα τρόφιμα και πριν ψηφιστεί από την Ελληνική Βουλή η σαλάτα Italiana πήγε 1.09 ευρώ και η tricolore πήγε 1.39 ευρώ.

Αποτέλεσμα : 3-4 ημέρες πριν ψηφιστεί και γίνει νόμος η αύξηση 10% και αφού είχε αποφασιστεί ποία θα είναι η αύξηση από τα προαπαιτούμενα στο μνημόνιο, το Lidl αύξησε τα προϊόντα του ώστε η ημέρα της νομοθέτησης του νέου ΦΠΑ να το βρει με την ήδη αυξημένη τιμή και τώρα βγαίνει ευθαρσώς με διαφήμιση στην τηλεόραση να μας πει ότι θα απορροφήσει το νέο ΦΠΑ. Αυτό λέγεται εξαπάτηση και υποτίμηση της νοημοσύνης του καταναλωτή.
Παρακάτω παραθέτω και την ανάλογη απόδειξη ημερομηνίας 26/6/15 που μπόρεσα να βρω πριν την αύξηση, καθώς και δεύτερη απόδειξη με ημερομηνία 19/7/15, μια ημέρα πριν την εφαρμογή του νέου ΦΠΑ όπου φαίνεται καθαρά η αύξηση του κόστους των προϊόντων. ( Παρατηρήστε και στις δύο αποδείξεις οτι το καθεστώς ΦΠΑ είναι 13% )
ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΚ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΠΡΟΒΑΤΑ
lidllidl1lidl2

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ G.P
makeleio.gr