14.7.15

Ντόρα: Κυβέρνηση εθνικού σκοπού με Πρωθυπουργό τον Τσίπρα

(Αφού συμφωνεί και η Ντόρα, καλά πάμε...!) ΑΛΕΞ
Κυβέρνηση ειδικού σκοπού με Πρωθυπουργό τον Αλέξη Τσίπρα προτείνει η Ντόρα Μπακογιάννη, προκειμένου να εφαρμοστεί η συμφωνία που επετεύχθη με τους εταίρους. Σημείωσε μάλιστα πως η Νέα Δημοκρατία θα στηρίξει την όποια κυβέρνηση προκύψει, ψηφίζοντας υπέρ της συμφωνίας.
“Ο κ. Τσίπρας έκανε το καλύτερο δυνατόν υπό τις συνθήκες υπό τις οποίες πήγε. Αυτή είναι η στιγμή της συσπείρωσης”, σημείωσε η βουλευτής της ΝΔ και πρόσθεσε:

“Χρειάζεται κυβέρνηση εθνικού σκοπού η οποία θα εφαρμόσει τη συμφωνία, με ΠΘ τον κ. Τσίπρα. Εμείς στηρίζουμε τη συμφωνία αυτή.
Ο πρωθυπουργός έχει την ευθύνη των κινήσεων, από τη ΝΔ έχει υποστήριξη στην υλοποίηση, θα ψηφίσουμε”.
Η κα. Μπακογιάννη άσκησε επίσης σκληρή κριτική στον Γιάνη Βαρουφάκη, κάνοντας μάλιστα λόγο για “μοιραίο άνθρωπο, που δούλεψε με δόλο”!
“Ο Βαρουφάκης, ο μοιραίος άνθρωπος όλο αυτό το διάστημα, δούλεψε με δόλο & αυτό θα του καταλογισθεί στη συνείδηση του ελληνικού λαού. Μιλάω για πολιτικό δόλο, ενέπαιξε τον ελληνικό λαό, την Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ, το Κοινοβούλιο και τους εταίρους.
Αποψη συντριπτικής πλειοψηφίας των 300 είναι ότι ο κ.Βαρουφάκης είναι ένας άνθρωπος του οποίου ο ρόλος είναι εξαιρετικά ύποπτος”.