4.7.15

Δημοψήφισμα 2015 - Καμμένος: Καλώ τον ελληνικό λαό να ψηφίσει «όχι»


Να ψηφίσουν «όχι» προτρέπει ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος τους πολίτες, ζητώντας ταυτόχρονα να γίνει σεβαστή η λαϊκή εντολή από την Ευρώπη.
Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Real ο κ. Καμμένος στέλνει σαφές μήνυμα ενόψει του αυριανού (5 Ιουλίου) δημοψηφίσματος, λέγοντας: «Καλώ τον ελληνικό λαό να ψηφίσει "όχι". Να θυμηθεί ο ελληνικός λαός ότι αυτός ο τόπος έχει 9.000 νεκρούς που αυτοκτόνησαν λόγω της κρίσης γιατί δεν άντεξαν τις πολιτικές των μνημονίων.
Καλώ τον ελληνικό λαό να ψηφίσει "όχι", λόγω των 300.000 νέων που έφυγαν στο εξωτερικό και των υπόλοιπων 900.000 που θα φύγουν στο εξωτερικό εάν συνεχιστεί αυτή η πολιτική. Καλώ τον ελληνικό λαό να πει "όχι" γιατί ο επιχειρηματίας στην Ελλάδα θα πληρώσει φόρο τριπλάσιο από ό,τι ο Αλβανός, ο Βούλγαρος, ο Σκοπιανός και ο Τούρκος γείτονάς μας».
Ο κ. Καμμένος εξηγώντας επιπροσθέτως τους λόγους για το «όχι» συμπλήρωσε «Καλώ τον ελληνικό λαό να ψηφίσει "όχι" γιατί ο συνταξιούχος των 500 ευρώ που ζει μία ολόκληρη οικογένεια δεν θα μπορέσει να ζήσει ούτε το ταίρι του. Καλώ τον ελληνικό λαό να ψηφίσει "όχι" γιατί την ιστορία αυτού του τόπου την έγραψαν οι "κουζουλοί" που το '21 έκαναν επανάσταση και το '40 αντιστάθηκαν στην ξένη κατοχή».
«Πρέπει να γίνει ξεκάθαρη η λαϊκή εντολή που θα δώσει ο ελληνικός λαός, να γίνει σεβαστή από την Ευρώπη των εθνών-κρατών, την Ευρώπη του Σούμαν, του Καραμανλή, την Ευρώπη των οραματιστών, την Ευρώπη που σέβεται την λαϊκή κυριαρχία» είπε ο κ. Καμμένος. 
Καταλήγοντας, ο κ. Καμμένος, ζήτησε – όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος- τη σύγκληση συμβουλίου πολιτικών αρχηγών, οι οποίοι θα αναθέσουν στην «νόμιμα εκλεγμένη κυβέρνηση, την αποστολή να διαπραγματευτεί εκ μέρους της χώρας»


newsbomb