16.6.15

ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΣΤΑΤ


  

ΖΗΤΟΥΜΕ ΝΑ ΛΗΦΘΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ, ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!

 
Π. ΣΟΥΦΛΗ: ΑΝ Ο ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΙΛΗΣΕΙ, ΓΚΡΕΜΙΖΕΤΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΟΙΚΟΔΟΜΗΜΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΖΩΝΗΣ!

ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ Η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΕΝΤΙΜΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ, ΣΑΝ ΤΟΝ ΓΡΗΓΟΡΗ ΠΕΠΟΝΗ, ΠΟΥ ΣΥΝΟΔΕΥΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΕΝΤΙΜΟ ΓΙΑΤΡΟ, ΝΑ ΜΕΤΑΒΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ ΠΟΥ ΝΟΣΗΛΕΥΕΤΑΙ Ο ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΘΕΙ Η ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ Ή ΜΗ, ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ!




Γράφει η Πόπη Σουφλή

ΒΟΜΒΑ, ρίχνουν οι εργαζόμενοι της ΕΛΣΤΑΤ, σχετικά με την... ασθένεια του Προεδρου Ανδρέα Γεωργίου, που ο ίδιος επικαλείται....

Αφήνοντας αιχμές ακόμα και για την αυθεντικότητα της ασθένειάς του, καθώς αυτή συμπίπτει (ΤΥΧΑΙΟ;;;;) με την κατάθεση που όφειλε να δώσει σήμερα στην Επιτροπή για το Λογιστικό Χρέος, τον καταγγέλουν για  βάναυση συμπεριφορά απέναντι στο προσωπικό  της ΕΛΣΤΑΤ, για ρεβανσισμό, άσκηση ψυχολογικής βίας, και ζητούν από την κυβέρνηση και τον αρμόδιο υπουργό (Γιάννη Βαρουφάκη) να λάβει άμεσα μέτρα προστασίας τους, γράφοντς με έμφαση και υπογραμμίζοντας, ότι αυτό επιβάλλεται, προς όφελος της Διοίκησης και της χώρας.

Επιπλέον, παραθέτουν και την Κλήση σε Απολογία, που υπέγραψε ο ... φερόμενος ως βαριά ασθενής Πρόεδρος,  κατά της Προϊσταμένης της Διευθυνσης Κοινωνικών Στατιστικών, κυρίας Ανδρομάχης Πιπεράκη, μέσα από το... κρεββάτι του πόνου, στο νοσοκομείο...!

Θεωρώντας, κατά την προσωπική μου άποψη, πως η ασθένεια του Προέδρου της ΕΛΣΤΑΤ, δεν είναι πραγματική, αλλά η είσοδος του σε νοσοκομείο ήταν επιβεβλημένη, γιατί ΑΔΥΝΑΤΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΕΠΑΡΚΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ.
ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΣΧΕΤΟΣ.

ΕΠΕΙΔΗ ΑΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΥ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΗΚΕ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ, ΤΑ... ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥ ΤΗΣ EUROSTAT, ΚΑΙ ΟΙ ΕΝΤΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥ, ΤΟΝ ΠΡΟΦΥΛΛΑΣΣΟΥΝ ΩΣ ... "ΚΟΡΗ" ... ΟΦΘΑΛΜΟΥ, ΠΑΡΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ Ο ΕΝΤΙΜΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΠΕΠΟΝΗΣ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΠΕΜΨΕΙ ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ, ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ, ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΛΟΓΟΘΕΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΣΤΡΟΜΠΛΟΥ!

ΑΝ Ο ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΙΛΗΣΕΙ, ΓΚΡΕΜΙΖΕΤΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΟΙΚΟΔΟΜΗΜΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΖΩΝΗΣ!

ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ Η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΕΝΤΙΜΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ, ΣΑΝ ΤΟΝ ΓΡΗΓΟΡΗ ΠΕΠΟΝΗ, ΠΟΥ ΣΥΝΟΔΕΥΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΕΝΤΙΜΟ ΓΙΑΤΡΟ, ΝΑ ΜΕΤΑΒΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ ΠΟΥ ΝΟΣΗΛΕΥΕΤΑΙ Ο ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΘΕΙ Η ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ Ή ΜΗ, ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ!

Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ, ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!
ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΕ.... ΚΡΕΒΒΑΤΙΑ ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ!

Δείτε τα έγγραφα φωτιά, που ακολουθούν..