4.6.15

Αφού το λέει ο...πρόεδρος!!!


«Ήταν μύθος και η τεχνική διαπραγμάτευση και η πολιτική διαπραγμάτευση» εκτιμά ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος σε συνέντευξή του στη διαδικτυακή τηλεόραση του ΑΠΕ-ΜΠΕ.
«Η κυβέρνηση στη πραγματικότητα δε διαπραγματεύεται. 

Ενώ τρώει χρόνο νομίζει ότι κερδίζει χρόνο. Εάν κάνει κάποια διαπραγμάτευση αυτή είναι η εσωτερική, εσωκομματική διαπραγμάτευση, εδώ στην Αθήνα, με τους βουλευτές και τα στελέχη της και τις τάσεις που υπάρχουν στο κυβερνών κόμμα.

 Δεν κάνει διαπραγμάτευση με τους εταίρους» υποστηρίζει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κληθείς να σχολιάσει τα αποτελέσματα της χθεσινής συνάντησης του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζαν Κλόντ Γιούνκερ.

«Οι εταίροι κινούνται πλέον ερήμην της Ελλάδος και επίσης φαίνεται ότι δεν έχει γίνει καμία σοβαρή τεχνική συζήτηση, γιατί χθες, ο κ. Τσίπρας και οι συνοδοί του βρέθηκαν αντιμέτωποι με τεχνικού χαρακτήρα προτάσεις και κείμενα που θα έπρεπε να έχουν φτάσει ώριμα στο επίπεδο του πρωθυπουργού, στο επίπεδο του προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και του προέδρου του Eurogroup».