15.5.15

Θέλουν αίμα: Παρακρατικοί και τρομοκράτες εισέβαλαν στην αίθουσα της δίκης του Λαϊκού Συνδέσμου (vid)

ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟΥΣ "ΠΥΡΗΝΕΣ" ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΤΙΘΕΜΕΝΟΥΣ

Αναστάτωση επικράτησε πριν από λίγο στη δίκη της Χρυσής Αυγής. Άγνωστοι εισέβαλαν στο χώρο όπου διεξάγεται η διαδικασία και πέταξαν μπουκάλια με νερό κατά δημοσιογράφων, ενώ φώναξαν και απειλητικά συνθήματα. 
Η δίκη της ΧΑ στις φυλακές Κορυδαλλού σταμάτησε μετά από εισβολή αναρχικών στην αίθουσα. Οι εισβολείς έσπασαν τη μία από τις πόρτες, μπήκαν στο χώρο που διεξάγεται η δίκη φωνάζοντας «φασίστες κουφάλες έρχονται κρεμάλες», ενώ επιτέθηκαν και σε δημοσιογράφους. 
Στο ακροατήριο επικράτησε μεγάλη ένταση, καθώς πολλοί φοβήθηκαν για την ασφάλειά τους μόλις είδαν τους παρακρατικούς να μπαίνουν μέσα από την πλαϊνή πόρτα της αίθουσας. 
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι νεαροί που μπήκαν μέσα περνούσαν από το σημείο κατευθυνόμενοι στην αίθουσα όπου πραγματοποιείται η δίκη των Πυρήνων της Φωτιάς. 
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στην ομάδα των εισβολέων ήταν και κατηγορούμενοι για την υπόθεση των Πυρήνων. 
Μετά την εισβολή η υπεράσπιση των κατηγορουμένων δήλωσε ότι δεν πρόκειται να παρασταθεί στη δίκη με την ομάδα των δέκα νεαρών να καταφέρονται εναντίον τους με φράσεις όπως «δολοφονόι χρυσαυγίτες καθίστε εδώ μην αποχωρείτε».
Αυτόπτες μάρτυρες μιλούν για μάχη σώμα με σώμα της μικρής αστυνομικής δύναμης που βρισκόταν μέσα στην αίθουσα, προκειμένου η ομάδα των εισβολέων να αποχωρήσει.
Το ερώτημα είναι τι είδους δημοκρατία είναι αυτή η οποία πέρα από το γεγονός ότι έχει συλλάβει με γελοίες και σαθρές κατηγορίες την ηγεσία, τους βουλευτές και στελέχη του τρίτου πολιτικού κόμματος της χώρας σε δύο διαδοχικές εκλογικές αναμετρήσεις, εν συνεχεία τους έχει επιβάλλει περιοριστικά μέτρα πιο σκληρά από αυτά που έχουν επιβληθεί σε τρομοκράτες που έχουν αφαιρέσει ανθρώπινες ζωές και τους αφήνουν έρμαιο στα χέρια των οποιονδήποτε παρακρατικών που μπορούν να εισβάλουν μέσα στην αίθουσα των φυλακών Κορυδαλλού και να απειλούν με φυσική εξόντωση.
 defencenet.gr