22.5.15

Σκούζουν οι Τούρκοι Χειριστές των F-4 γιατί τα F-16 τους πήραν απο…πίσω!


Μια παραλλαγή του γάτος γα@εί ,γάτος σκούζει απο την ανάποδη έζησαν οι Τούρκοι πιλότοι και διαμαρτύρονται γιατί  Ελληνικά μαχητικά  F-16 τους ¨Locκαρισαν «  και τους πήραν από πίσω στο κυνήγι!
Συγκεκριμένα στις 19 Μαΐου ανήμερα της Μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων που οι Τούρκοι χλευάζουν και δεν την αναγνωρίζουν  ,αν και οι ίδιοι εορτάζουν την ημέρα της Νεολαίας ή κάτι τέτοιο μια θρησκευτική εορτή ,διαμαρτυρήθηκαν γιατί λέει Ελληνικά Μαχητικά πέταξαν την μεγάλη αυτή ημέρα για το Τουρκικό Έθνος !

Δηλαδή διαμαρτυρήθηκαν γιατί Ελληνικά μαχητικά δεν τήρησαν το Μνημόνιο (Γιλμάζ Παπούλια ) που τηρεί μόνο η Ελλάδα και θα ήθελαν να προβαίνουν σε παραβιάσεις και Παραβάσεις του Ελληνικού FIR και λόγω της ημέρας τα Ελληνικά μαχητικά να μην πετάνε και να μην  τους αναχαιτίζουν !
Μόνο που δεν τους έκαναν την χάρη και τα Ελληνικά μαχητικά τους είχαν στο (Lock & Kill  )για πάνω απο 2 λεπτάενώ δεν γλύτωσε ούτε το ένα F-16  που ήρθε για βοήθειά τους  απο το Dalaman !f-16-cebcceb9cebdceb1cf81ceadceb4ceb5cf82
Ίσως να χρειάζεται  κάποια στιγμή τα Ελληνικά μαχητικά να κάνουν καμιά βόλτα απο το Dalaman  για να ξαναθυμηθούν οι Τούρκοι  πιλότοι οτι μπορούν  να φτάσουν άνετα και εκεί !
veteranos.gr