11.5.15

Ν.Νικολόπουλος: «Ο Στουρνάρας μετέτρεψε την ΤτΕ σε κέντρο μνημονιακής προπαγάνδας και με e-mail «χτίζει» την εικόνα μιας χρεοκοπημένης χώρας.»



Εάν δεν μπορούν να τον απολύσουν, μπορούν- άνετα- να τον προφυλακίσουν αν έχει διαπράξει αξιόποινες πράξεις.
ΑΛΕΞ

Ν.Νικολόπουλος: «Ο Στουρνάρας μετέτρεψε την ΤτΕ σε κέντρο μνημονιακής προπαγάνδας και  με e-mail «χτίζει» την εικόνα μιας χρεοκοπημένης χώρας.»
 Βόμβα από Μιχελογιαννάκη στην τηλεοπτική εκπομπή του Νίκου Νικολόπουλου: «Δεν θα ψηφίσω τη νέα συμφωνία!»



«Κεραυνοί» και αποκαλύψεις στην χθεσινοβραδυνή τηλέοπτική εκπομπή, που παρουσιάζει βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος «Ελεύθεροι Πολιορκημένοι»  από τον τηλεοπτικό σταθμό extra channel.
                            «Δημόσιο «κατηγορώ» προς Στουρνάρα
                                  με πανλαϊκό αίτημα παραίτησης!»           
Κατά την διάρκεια της εκπομπής, η πλειοψηφία των προσκεκλημένων καθώς και των πολιτών που μέσω του τηλεφωνικού κέντρου με τα μηνύματά τους, ζητούσαν έντονα την απομάκρυνση του Γιάννη Στουρνάρα από τη θέση του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, κατηγορώντας τον πως «όχι μόνο δεν δίστασε να ξεπουλήσει την Ελλάδα , υπερασπιζόμενος με νύχια και με δόντια το περίφημο success story του Αντώνη Σαμαρά, αλλά χωρίς ίχνος μεταμέλειας, συνεχίζει το καταστροφικό έργο του, βάζοντας τρικλοποδιές στην κυβέρνηση κοινωνικής σωτηρίας, ενώ αυτή δίνει τη σκληρή «μάχη» της διαπραγμάτευσης, στοχεύοντας σε μια επωφελή συμφωνία, στο πλαίσιο της λαϊκής εντολής.»
Όλοι όσοι τοποθετήθηκαν πάνω στο ζήτημα της παραίτησης Στουρνάρα τόνισαν ότι ο πρώην «καρφωτός» υπουργός Οικονομικών βρίσκεται για μια ακόμη φορά έκθετος στα μάτια του Ελληνικού λαού που πλήρωσε με αίμα και θυσίες το… λογαριασμό  και την υπόδουλη στάση των προηγούμενων κυβερνήσεων, οι οποίες έσκυψαν (καταφατικά) το κεφάλι στα μνημονιακά μέτρα λιτότητας που απαίτησαν οι δανειστές , προκειμένου να καθορίσουν το μέλλον της Ελλάδας, αδιαφορώντας για τους πολίτες της!
                         «Αποκαλύψεις για λίστες με ονόματα και διευθύνσεις…»

Εξ’άλλου Ανάμεσα στα πολλά και σοβαρά ζητήματα της επικαιρότητας που τέθηκαν στην εκπομπή ήταν  η λίστα Λαγκάρντ. Εξαιρετικά ενδιαφέρουσα ήταν η αναφορά αλλά και η αποκάλυψη των ονομάτων των 10 ισχυρών που ακολουθούν τον Λεωνίδα  Μπόμπολα στο θέμα των εμπλεκόμενων στη «λίστα Λαγκάρντ» Τουλάχιστον άλλα 10 από τα ηχηρά ονόματα της επιχειρηματικής ζωής του τόπου, που εμπλέκονται σε υποθέσεις φοροδιαφυγής και «μαύρου» χρήματος, παίρνουν σειρά και αναμένεται να ακολουθήσουν το δρόμο, που υποχρεώθηκε να «βαδίσει» ο Λεωνίδας Μπόμπολας

                          «Η επίκαιρη ερώτηση για τη μιντιακή διαπλοκή

                              και πως απαντήθηκε από τον Α.Τσίπρα»

Από την τηλεοπτική εκπομπή «Ελεύθεροι Πολιορκημένοι» δεν θα μπορούσε να λείπει  η επίκαιρη ερώτηση του ως προέδρου του Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος Ελλάδος κ.Νικολόπουλου στον Πρωθυπουργό, σχετικά με την μιντιακή διαπλοκή αλλά και η απάντησή του Αλέξη Τσίπρα, καθώς και το  αν θα έπρεπε να υπάρξει ή όχι συμφωνία ή ρήξη της κυβέρνησης  με τους δανειστές.
Καλεσμένοι του κ.Νικολόπουλου στην χθεσινοβραδινή  εκπομπή βρέθηκαν τα πολιτικά πρόσωπα: Δημαράς Γιώργος, βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, Διονυσία Αυγερινοπούλου πρώην βουλευτής επικρατείας ΝΔ, Δρόσος Θύμιος,υπ.βουλευτής επικρατειας ΑΝ.ΕΛ, Ανδρέας Παπακυριακόπουλος  πολιτικός αναλυτής και ο Γ.Ντάσκας δημοσιογράφος-αρχισυντάκτης του ιστιολογίου ntokoumenta.gr
                                «Το «όχι» του Γ.Μιχελογιαννάκη στον Τσίπρα»
Τέλος ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μιχελογιαννάκης σε τηλεφωνική συνομιλία με την εκπομπή  δήλωσε πως «Δεν θα ψηφίσει στη βουλή την νέα συμφωνία Τσίπρα με τους δανειστές!» ενώ πρόσθεσε : «Ιδρύω αντιμνημονιακή τάση στο ΣΥΡΙΖΑ» τονίζοντας συγκεκριμένα πως: «Αν δεχτούμε τα ρήτρα, κανείς δεν θα πάρει πάνω από 300 ευρώ σύνταξη».
            «Μετωπικη συγκρουση Τζαβαρα με Αυγερινοπουλου για τον Αϊ-Νικόλα!»
Μεγάλο πάντως ενδιαφέρον είχε και τηλεφωνική παρέμβαση του πρώην Υπουργού πολιτισμού και βουλευτή της Ν.Δ. κ. Κώστα Τζαβάρα και η εσωτερική διαμάχη- κόντρα του με την πρώην βουλευτή της Ν.Δ. Διονυσία Αυγερινοπούλου-αξίζει να σημειωθεί ότι εκλέγονται κι οι δύο στο Ν.Ηλείας- σχετικά με την χρηματοδότηση μέσω  ΕΣΠΑ ύψους  3.900.000 ευρώ που δόθηκαν για την αναστύλωση του Ι.Ν. Αγίου Νικολάου Πύργου. Οι τόνοι ανέβηκαν επικίνδυνα και τα δύο στελέχη του ιδίου κόμματος ήρθαν σε διαφωνία με εντάσεις, χαρακτηρισμούς, υπαινιγμούς και καταγγελίες.
                           «Να μείνει στην ηγεσία ή όχι Ο Α.Σαμαράς;»
Κατά τη διάρκεια της εκπομπής συζητήθηκε και τέθηκε ως ερώτημα στους τηλεθεατές  το αν και κατά πόσο θα έπρεπε να παραμείνει στην ηγεσία της  Ν.Δ. ο Αντώνης Σαμαράς, με αφορμή το βίντεο που προβλήθηκε  στην εκπομπή με την αποδοκιμαστική υποδοχή που επιφύλαξαν στον Αντώνη Σαμαρά οι κάτοικοι των Σερρών. Η απάντηση του κοινού ήταν καταλυτική
Όπως Κάθε Κυριακή η εκπομπή «Ελεύθεροι Πολιορκημένοι» κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού από το πρώτο έως και το τελευταίο λεπτό με τις πολλές ονομαστικές αναφορές και αποκαλύψεις για τον χρηματισμό και τη ρεμούλα πολλών δημοσίων προσώπων και τις συζητήσεις για  θέματα που αφορούν τον ελληνικό λαό, με αμεσότητα, ευθύτητα και κυρίως αλήθεια!
Δείτε περισσότερα στο  https://vimeo.com/127446160