22.5.15

ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΟΠΟΥ ΓΗΣ ΝΑ ΝΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΕΊ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ.


ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ, ΗΠΑ, KYΠΡΟΣ

ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΩΝ ΚΟΣΜΟ 
ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ 
ΟΠΟΥ ΓΗΣ ΝΑ ΝΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΕΊ 
ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ 

ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ 
ΔΕΝ ΥΠΟΧΩΡΟΥΜΕ 
ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ 

Η ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ, Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΚΑΙ Η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΕΣ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, Η ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΚΑΙ Η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΕΣ 



Καλούμε τον λαό της Ελλάδας της Ευρώπης και όλου του πλανήτη, να διαδηλώσει στις κεντρικές πλατείες των πόλεων την Τετάρτη 27/5/2015, απαιτώντας σεβασμό στα αυτονόητα δικαιώματα της εθνικής ανεξαρτησίας, της δημοκρατίας και της αξιοπρέπειας, τα οποία καταπατήθηκαν στην χώρα μας τα τελευταία 5 χρόνια και αυτή την στιγμή αποτελούν αντικείμενο διαπραγμάτευσης, παραβιάζοντας έτσι το αποτέλεσμα των εκλογών της 25/1/2015, στις οποίες η συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού λαού, ψήφισε ΟΧΙ στην πολιτική της υποτέλειας και της φονικής λιτότητας των μνημονίων.  

Πραγματικά απορούμε με την επιμονή των Ευρωπαίων “εταίρων” μας στην συνέχιση αυτής της πολιτικής, που αποδεδειγμένα διογκώνει την ύφεση και την ανθρωπιστική κρίση, δημιουργώντας συνέπειες μη βιώσιμες τόσο για το χρέος όσο και για τον ίδιο τον Ελληνικό λαό. Είμαστε πλέον βέβαιοι ότι στόχος αυτής της “τιμωρητικής” πολιτικής, είναι η υφαρπαγή της δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας της χώρας και η μετατροπή των υπερήφανων Ελλήνων σε ανδράποδα (δηλαδή ηττηθέντες αιχμάλωτους πολέμου, που πωλούνται ως δούλοι). 

Η άρνησή μας να δεχτούμε κάτι τέτοιο αποτελεί ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΌ ΜΟΝΌΔΡΟΜΟ, αφού κανένας υποδουλωμένος λαός δεν έχει δικαίωμα να ζητά ανάπτυξη και ευημερία, εφ' όσον αυτές προορίζονται αποκλειστικά για τους “αφέντες/προστάτες” του. 

Διαμηνύουμε προς όλους όσους αποφασίζουν για τις τύχες μας, πως ακόμη και αν η Ελληνική κυβέρνηση υποκύψει στις ασφυκτικές πιέσεις που δέχεται, εμείς δεν υποκύπτουμε, δεν συμβιβαζόμαστε με την καταστροφή της χώρας μας και θα παλέψουμε να ανατρέψουμε στην πράξη τα μνημονιακά μέτρα (παλιά και νέα) όπως και αν ονομαστούν, ΜΗ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΣ ΤΑ. 

ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ 
ΔΕΝ ΥΠΟΧΩΡΟΥΜΕ 
ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ 

Θα παλέψουμε μέχρι το τέλος, για να υπερασπιστούμε την δημοκρατία, την εθνική ανεξαρτησία και την αξιοπρέπεια του Ελληνικού λαού, γιατί μόνο έτσι εξασφαλίζουμε το μέλλον το δικό μας και των παιδιών μας. Καλούμε τους λαούς της Ευρώπης να στηρίξουν τον αγώνα μας εναντίον της οικονομικής κατοχής της Ελλάδας, διαδηλώνοντας κι αυτοί μαζί μας, αφού η δική μας ήττα θα σηματοδοτήσει την ήττα της Δημοκρατίας και την νίκη της «Τραπεζοκρατίας», που απεργάζεται επέκταση της πολιτικής της υποτέλειας και της λιτότητας σε όλη την Ευρώπη, κάτι που έχει ήδη ξεκινήσει. 

Δημιουργήστε παρόμοιες εκδηλώσεις σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας και του εξωτερικού και στείλτε μας το λινκ για να το προσθέσουμε στον χάρτη των κινητοποιήσεων.


http://koukfamily.blogspot.gr/