8.5.15

Εξι τραυματίες από φωτιά στα διυλιστήρια Ασπροπύργου

Συνολικά έξι άτομα τραυματίστηκαν από την πυρκαγιά στα διυλιστήρια Ασπροπύργου, που ξέσπασε την Παρασκευή το πρωί, εκ των οποίων, οι πέντε σοβαρά.

Συγκεκριμένα, στο Θριάσιο Νοσοκομείο νοσηλεύονται τρεις εργαζόμενοι: ο πρώτος, 31 ετών με εγκαύματα στο 70% του σώματός του διασωληνωμένος, ο δεύτερος, 43 ετών, με εισπνευστικό έγκαυμα, διασωληνωμένος, ενώ διασωληνώθηκε και ο τρίτος, 29 ετών, με εγκαύματα στα χέρια, ωστόσο, η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία.


Στο Νοσοκομείο «Αττικό» διακομίστηκαν τρεις τραυματίες, ηλικίας κάτω από 35 ετών, σε σοβαρή κατάσταση. Ενας φέρει εγκαύματα 70% και αναπνευστική ανεπάρκεια. 

Αρχικά, είχε αποφασισθεί να διακομιστεί στο Νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς», μεταφέρεται όμως διασωληνωμένος σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας. Ο δεύτερος, με εγκαύματα β' βαθμού και αναπνευστική ανεπάρκεια, μεταφέρεται διασωληνωμένος στη Μονάδα Εγκαυμάτων στο Νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» και ο τρίτος, επίσης διασωληνωμένος, με εγκαύματα μεσαίου βαθμού, νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου «Αττικό».


Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία η πυρκαγιά προκλήθηκε σε δεξαμενή, στη διάρκεια εργασιών συντήρησης
tanea