8.5.15

Το βίντεο με την καταγγελία της Κανέλλη για την επίθεση του Λαγού

Efenpress:Ποιος προκάλεσε την ένταση;
___________________________________ Ένταση επικράτησε κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της επιτροπής σωφρονιστικού συστήματος, όταν η Λιάνα Κανέλλη κατήγγειλε ότι δέχθηκε φραστική επίθεση από τον Γιάννη Λαγό. 

Όλα ξεκίνησαν όταν μιλούσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Σπύρος Λάππας και ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής ζήτησε να παρέμβει για να περιγράψει τι του είχε πει προσωπικά ο εισαγγελέας. Η βουλευτής του ΚΚΕ απάντησε (πετάχτηκε) λέγοντας ότι "δεν έχουν όλοι σε αυτή την επιτροπή την ιδιότητα του υπόδικου" και βγήκε έξω από την αίθουσα. Την ακολούθησε όμως ο Γιάννης Λαγός.




Ακολούθησαν φωνές και κάποιος ρώτησε "τι γίνεται;" 

"Πλακώνονται στις μπουνιές;" ακούστηκε να λέει ο κ. Λάππας. 

Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα η κυρία Κανέλλη επέστρεψε στην αίθουσα, καταγγέλλοντας εκτός μικροφώνου: "Με απείλησε στην ψύχρα: Θα έρθεις μωρή στο δικαστήριο και θα δούμε στο δικαστήριο…".

Η πρόεδρος της Επιτροπής Βασιλική Κατριβάνου ζήτησε από την βουλευτή του ΚΚΕ να καταγραφεί το περιστατικό κι έτσι η Λιάνα Κανέλλη επανέλαβε την καταγγελία της από το μικρόφωνο.

"Υπήρξε συγκεκριμένη απειλή λέγοντας ότι θα σε δω στο δικαστήριο και να δω πως θα φύγεις από εκεί", ανέφερε η κυρία Κανέλλη, εξηγώντας αναλυτικά τι συνέβη. 

Παράλληλα, ευχαρίστησε τους δύο βουλευτές που άκουσαν φωνές και έσπευσαν να βγουν έξω από την αίθουσα. 

Σημειώνεται ότι λίγο αργότερα η κυρία Κατριβάνου πήγε στη Διάσκεψη των Προέδρων και ανέφερε το περιστατικό.

real