20.5.15

Η «Ελληνική Αυγή» για τζαμί: «Θα πετύχουμε την ακύρωση της ανέγερσης»!

Η «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ» δηλώνει την ρητή και ξεκάθαρη αντίθεσή της στην απόφαση που έλαβε το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αθηναίων την Πέμπτη 14-5-2015 για την κατασκευή τεμένους στην Αθήνα στην περιοχή του Βοτανικού.
Την απόφαση υπερψήφισαν ομόφωνα  όλες οι δημοτικές παρατάξεις  που ακολούθησαν τις αποφάσεις της προηγούμενης και της τωρινής συγκυβέρνησης αριστερών και δεξιών.

Η «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ», όπως πάντα, θα δώσει την μάχη και θα επιτύχει την ακύρωση της παράνομης ανέγερσης τεμένους στα όρια του Δήμου Αθηναίων.
Θα πρωτοστατήσουμε σε όλες τις νόμιμες κινητοποιήσεις πολιτών ενάντια στην ισλαμοποίηση της Ελλάδος.
Αυτός εδώ ο τόπος υπέφερε για 400 ολόκληρα χρόνια από την τουρκική σκλαβιά δεν έχυσαν το αίμα τους οι Αγωνιστές του 1821 για να έρθει σήμερα ο Δήμαρχος κ. Καμίνης μαζί με το υπόλοιπο «δημοκρατικό τόξο» να κατασκευάσει τέμενος στην Αθήνα.
Τέμενος στην Αθήνα ή οπουδήποτε αλλού στην Ελληνική Επικράτεια (πέραν των υπαρχόντων στη Θράκη βάση της συνθήκης της Λωζάνης) θα αποτελέσει παράγοντα αποσταθεροποίησης και σοβαρότατη απειλή για το Έθνος μας.
Η κυβέρνηση και ο Δήμος Αθηναίων  αντί να κατασκευάσουν τέμενος, καλό θα ήταν να αξιοποιήσουν αρχαιολογικά, ιστορικά και τουριστικά την εν λόγω περιοχή όπως οφείλουν.
Η προάσπιση των Δικαίων, των Ιερών και των Οσίων του Έλληνα αποτελεί αυτονόητη υποχρέωση και καθήκον μας ενάντια στον αφανισμό της Θρησκείας, του Πολιτισμού και αυτής της Ύπαρξης του Έθνους μας.   
 defencenet.gr
Υπέρ της ανέγερσης του μουσουλμανικού τεμένους στην Αθήνα μια εξέλιξη που όχι σε τόσο μακρινές εποχές θα φάνταζε ως μυθιστόρημα φαντασίας και μόνο ψήφισαν τελικά όλα τα κόμματα πλην των ΑΝΕΛ και της Χρυσής Αυγής.
Αυτά είναι ο ΣΥΡΙΖΑ, η ΝΔ, το Ποτάμι, το ΚΚΕ και το ΠΑΣΟΚ.
Και αν για πολλά από αυτά η θέση τους ήταν δηλωμένη εξαιτίας ιδεοληπτικών κωλυμάτων για τη ΝΔ η οποία είχε ταχθεί στο παρελθόν κατά της ανέγερσης η στροφή αυτή των 180 μοιρών προκαλεί εύλογα ερωτήματα για το τι πραγματικά αντιπροσωπεύει το κόμμα της αξιωματικής Αντιπολίτευσης.
Το θέμα αφορούσε την τροπολογία που επανακαθορίζει πολεοδομικά στοιχεία για την ανέγερση ισλαμικού τεμένους στον Βοτανικό και εκείνη που παρατείνει την διευκόλυνση της λειτουργίας του Μεγάρου Μουσικής με απαλλαγή από την υποχρέωση προσκόμισης ασφαλιστικής και φορολογικής ενημερότητας.
 defencenet.gr