16.4.15

Συμπεριφορά δημάρχου...!!! VIDEO

Ευγενέστατος!!!

Απίστευτος καβγάς Γκλέτσου με διευθυντή Β' βάθμιας."Έλα στην πλατεία να τα βρούμε σαν άνδρες"

Το απίστευτο επεισόδιο με τον Απόστολο Γκλέτσο: 

«Ηλίθιε, 

να πας να φορέσεις 

φουστάνια» 

(και... σεξιστική συμπεριφορά!)

Σε έναν ακόμη απίστευτο τσακωμό ήταν πρωταγωνιστής ο Απόστολος Γκλέτσος ο οποίος παρενέβη σε κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού ΕΝΑ της Λαμίας και τα έκανε… Γης Μαδιάμ.

Θέμα της συζήτησης ήταν η κατάργηση του εξεταστικού κέντρου της Πελασγίας στις φετινές πανελλήνιες εξετάσεις, όσο γι” αυτό που πυροδότησε την έξαλλη οργή του δημάρχου Στυλίδας ήταν ο χαρακτηρισμός «όνειδος» που χρησιμοποίησε γι” αυτόν ο διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, Σ. Πιλιτζίδης.

 «Είπε για μένα όνειδος; Εγώ εκλέχτηκα με 68%, δεν με διόρισε κανένας» άρχισε να φωνάζει και -ακόμα πιο έξαλλος- συνέχισε: «Να πάει να φορέσει φουστάνια ο κύριος δεν ξέρω και πώς τον λένε…»
Η οργή του δημάρχου δεν καταλάγιαζε, αντιθέτως φούντωνε: «Τον καλώ στην πλατεία της Στυλίδος να τα βρούμε οι δυο μας να του πω εγώ ποιος είναι όνειδος! Ηλίθιε, ε ηλίθιε! Τι είναι αυτά που λες βλάκα, ε βλάκα!».
 Οι παρουσιαστές προσπάθησαν να τον ηρεμήσουν ζητώντας παράλληλα να ανακαλέσει τους χαρακτηρισμούς, όμως ο Απ. Γκλέτσος είχε πάρει φόρα: «Δεν ανακαλώ τίποτα. Θα “ρθω τώρα και θα σε βρω στο σπίτι σου, περίμενε…».

 Στο… ίδιο μήκος κύματος και χωρίς καθόλου να ηρεμεί, ο Απ. Γκλέτσος έκλεισε το τηλέφωνο με απειλές: Θα πάμε και στα δικαστήρια. Θα τον κάνω να αλλάξει πλανήτη τον ηλίθιο γιατί είναι ηλίθιος. Θα σε σκίσω ηλίθιε…»





http://papaioannou-giannis.net/