17.4.15

Η κυβέρνηση καταγγέλλει το Reuters για ψευδή και πλαστά δημοσιεύματα!

Ποιος τους πληρώνει για να γράφουν αυτά που γράφουν; ΑΛΕΞ


ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ "ΕΙΔΗΣΕΩΝ" 

Τον βρώμικο και σαφώς στημένο ρόλο του πρακτορείου Reuters που επιμένει να διαδίδει ψευδολογίες κατήγγειλε πριν λίγο η κυβέρνηση. Συγκεκριμένα στις δήθεν "αποκαλύψεις" ανώνυμου (!) "Ελληνα αξιωματούχου του υπουργείου Οικονομικών" ότι "το κράτος θα διαθέσει τα τελευταία χρήματά του για μισθούς και συντάξεις του Απριλίου η ελληνική κυβέρνηση θα χρειαστεί να αξιοποιήσει όλα τα ταμειακά διαθέσιμα που απομένουν στα ταμεία ολόκληρου του Δημόσιου τομέα ώστε να πληρώσει τους μισθούς και τις συντάξεις στο τέλος Απριλίου", η κυβέρνηση απάντησε ως εξής με δήλωση του υπουργείου Οικονομικών:

"Σημερινά δημοσιεύματα ειδησεογραφικών  πρακτορείων που αναφέρονται στα  ταμειακά διαθέσιμα του δημοσίου θεωρούνται ανυπόστατα και διαψεύδονται με κατηγορηματικό τρόπο"!
Δεν είναι η πρώτη φορά που το Reuters καταγγέλλεται για βρώμικα παιχνίδια. Εχει μεγάλη "ιστορία" πίσω του τόσο πριν από τον Μάϊο του 2010 όσο και εν συνεχείασε άλλες περιπτώσεις. Δεν είναι τυχαίο ότι έχει βγει δημοσίως ο ισχυρός άνδρας της Τράπεζας Παιραιώς Μ.Σάλλας και είχε καταγγείλλει το Reuters για υποβολιμιαία δημοσιεύματα.
Μάλιστα το Reuters φτάνει στο ησμέιο να σημειώνει ότι "Πλέον έχει φτάσει η ελληνική οικονομία στον πάτο του βαρελιού"! Και όλα αυτά από "ανώνυμα στελέχη" του υπουργείου Οικονομικών!
Kαι άλλα "ανώνυμα στελέχη" του υπουργείου Οικονομικώνυποτίθεται ότι είπαν πώς το ταμειακό ισοζύγιο του δημοσίου θα είναι αρνητικό από τις 20 Απριλίου εάν η κυβέρνηση δεν "τραβήξει" τα τελευταία 2 δισ. σε καταθέσεις διάφορων φορέων του δημοσίου, όπως συνταξιοδοτικά ταμεία και οργανισμοί τοπικής αυτοδιοίκησης. 
defencenet.gr