10.4.15

ΠΩΣ ΤΟ ISIL AΠΕΚΤΗΣΕ ΤΟ ΕΜΨΥΧΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΟΥ Η Άγκυρα έστειλε 100.000 ισλαμιστές στη Συρία - Οι μισοί ήταν Ουϊγούροι Τούρκοι

Σε εκατό χιλιάδες ισλαμιστές-εισβολείς απ'όλο τον πλανήτη επέτρεψαν οι Τούρκοι να περάσουν από το έδαφός στους στη συριακή επικράτεια, επιβεβαιώνοντας το γεγονός ότι επρόκειτο περί σουνιτικής εξτρεμιτικής εισβολής στη Συρία και όχι περί "εξέγερσης" "μαχητών της Ελευθερίας" όπως τους διαφήμιζε ο Αμερικανός Γερουσιαστή John Mc Cain ο οποίος έπσευδε και να τους συναντήσει, και να βγαίνει φωτογραφίες μαζί τους.
 
Από τους εκατό χιλάδες οι μισοί ήταν Ουιγούροι Τούρκοι, κάτι που καταδεικνύει το γεγονός κατά πόσο η Άγκυρα διαθέτει ερείσματα στις τουρκικές μειονότητες της Κίνας όπου σε συνεργασία με δυτικές υπηρεσίες ,έχουν διοργανώσει αποσχιστικό κίνημα στην επαρχία Ξιν Γιανγκ, αναγκάζοντας την κυβέρνηση του Πεκίνου να προχωρήσει σε καταστολή, με αποτέλεσμα να κατηγορείται για παραβίαση "ανθρωπίνων δικαιωμάτων"
 
Σε »μαχητές» του Ισλαμικού Κράτους του Ιράκ και της Μ.Συρίας (ISIS)  δόθηκαν περισσότερα από 100.000 πλαστά τουρκικά διαβατήρια για να ταξιδέψουν στην Τουρκία και στη συνέχεια να περάσουν στη Συρία και να ενταχθούν στην ISIS, ανέφερε η καθημερινή τουρκική  εφημερίδα Meydandaily η οποία πρόσκειται στην αντιπολιτευτική γραμμή κατά της κυβέρνησης Α.Νταβούτογλου και του Ρ.Τ.Ερντογάν.
 
Σύμφωνα με το άρθρο, ο A.G., βοηθός του Nurali Τ, -ένας Τούρκος Ουιγούρος που εργάζεται για το Ισλαμικό Κράτος-  παρέχει σε τζιχαντιστές από όλον τον κόσμο τουρκικά πλαστά διαβατήρια. 
 
Το γραφείο του Nurali Τ βρίσκεται στην περιοχή Zeytinburnu  της Κωνσταντινούπολης και λειτουργεί ως ένα γραφείο διαβατηρίων της ISIS. Κάθε διαβατήριο πωλείται στην τιμή των $ 200, δήλωσε ο A.G. στην εφημερίδα. 
 
Πάνω από 50.000 τουρκόφωνοι Ουιγούροι της Κίνας ήρθαν στην Τουρκία με αυτά τα πλαστά διαβατήρια. Έφθασαν από την Κίνα στην Τουρκία μέσω  Ταϊλάνδης και  Μαλαισίας και πέρασαν στη Συρία μετά από μια ημέρα διαμονής  στην Κωνσταντινούπολη.
 
 Ο A.G. ισχυρίστηκε ότι οι περισσότεροι από τους Ουιγούρους με τα πλαστά διαβατήρια συνελήφθησαν από την αστυνομία σε τουρκικά αεροδρόμια, αλλά αφέθηκαν ελεύθεροι στην Τουρκία μετά από κατάσχεση των διαβατηρίων τους.
 
Τόνισε ότι η απελευθέρωση των Ουιγούρων στην Τουρκία οφείλεται σε έναν ελάχιστα γνωστό  τουρκικό νόμο για τους τουρκόφωνους Ουιγούρους.»Πάνω από 50.000 Ουιγούροι εντάχθηκαν στην ISIS μέσω αυτής της μεθόδου» 
 
Ο A.G. πρόσθεσε: 
 
»Ο Nurali Τ. στρατολογεί νέους από όλο τον κόσμο από το γραφείο του στην Κωνσταντινούπολη. Οι »νεοσύλλεκτοι» που εισήλθαν στην Τουρκία με αυτά τα πλαστά διαβατήρια φιλοξενούνται είτε σε ξενοδοχεία είτε ξενώνες για μια ημέρα πριν ενταχθούν στο Ισλαμικό Κράτος της Συρίας». 
 
Όπως εδώ και τρια χρόνια σας έχει ενημερώσει το defencenet.gr δεν υπήρξε ποτέ συριακή "εξέγερση" αλλά εισβολή, από χιλιάδες φανατικούς απ'όλο τον πλανήτη,προερχόμενοι από χώρες όπου το Ισλάμ αποτελεί την πλειοψηφούσα θρησκεία (όπως και από χριστιανικές χώρες όπως η Βρετανία, και η Γαλλία).
 
Αυτή η αιματοχυσία ξεκινησε με στόχο να ανατραπεί ο Πρόεδρος Άσαντ, με την προοπτική να υπάρξει στη Συρία μια ηγεσία φίλα προσκείμενη προς τις ΗΠΑ ώστε να περάσει ο αγωγός φυσικού αερίου από το Κατάρ για να εξοβελιστεί από την ενεργειακή αγορά της Ευρώπης η Ρωσία.
 
Σημαντικός λόγος δε, θεωρείται και το "σπάσιμο" του σιιτικού-αλεβιτικού-ελληνορθόδοξου τόξου που προστατεύει το μαλακό υπογάστριο της Ρωσίας στον Καύκασο από τις σουνιτικές ορδές. Αυτός είναι και ο λόγος που όλοι οι αλεβίτικοι, σιιτικοί και ελληνορθόδοξοι πληθυσμοί διώκονται και εξοντώνονται από από τό ISIL.
 
To bίντεο που ακολουθεί είναι από παλαιότερες μάχες στη Τζομπάρ.
 
 
 defencenet.gr