2.4.15

H Ντόρα κέρδισε την… Online “μάχη” με τον Σκουρλέτη

Η Ντόρα Μπακογιάννη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή Online του Mega το βράδυ της Τετάρτης και δήλωσε έτοιμη να αποδώσει… δικαιοσύνη στην κυβέρνηση εφόσον επιτύχει μία καλή συμφωνία με τους εταίρους.
Στην εκπομπή ήταν επίσης καλεσμένος ο υπουργός Εργασίας, Πάνος Σκουρλέτης, ο οποίος μάλλον έχασε τη “μάχη” αν κρίνουμε και από τα σχόλια τηλεθεατών στα social media.
Η εκπομπή άλλωστε έχει βάλει Facebook και Twitter ενεργά το παιχνίδι και πολλοί ήταν αυτοί που εκτίμησαν πως η Ντόρα Μπακογιάννη είχε καλύτερη παρουσία από τον κ. Σκουρλέτη.

Η Ντόρα Μπακογιάννη σημείωσε πως ανησυχεί ιδιαίτερα από τη νέα λίστα μεταρρυθμίσεων και εξέφρασε τον φόβο ότι τα προσδοκάμενα έσοδα των 6 δισ. ευρώ που προβλέπονται στη λίστα Βαρουφάκη… κρύβουν φόρους. “Τα 6,2 δισ. επιπλέον εισπράξεις για το 2015 που αναφέρει ο κ.Βαρουφάκης στην επιστολή του στους θεσμούς από που θα τα αντλήσει;” αναρωτήθηκε η κα. Μπακογιάννη, ενώ σημείωσε ακόμα πως “η επιστολή Βαρουφάκη αναφέρει στόχο για πρωτογενές πλεόνασμα 3%!”
Ακόμη απευθυνόμενη στον Πάνο Σκουρλέτη που ήταν επίσης καλεσμένος στην εκπομπή είπε: “Ο,τι κερδίσετε θα σας το αναγνωρίσω. Δεν θεωρώ όμως ότι έχετε την εντολή να βγάλετε την Ελλάδα από το ευρώ. Θα στηρίξουμε την πολιτική που θα κρατήσει την Ελλάδα στην Ευρώπη, θα φέρει επενδύσεις και θέσεις εργασίας”.
Όταν ο Πάνος Σκουρλέτης επιχείρησε να ρίξει ευθύνες στις προηγούμενες κυβερνήσεις, η κα. Μπακογιάννη ζήτησε να μην ξεχνά πως τα δεδομένα άλλαξαν και πως ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πλέον κυβέρνηση και η ΝΔ αντιπολίτευση.
Η βουλευτής της ΝΔ είχε έντονη αντιπαράθεση με τον Πάνο Σκουρλέτη με αφορμή το θέμα της εισβολής των αντιεξουσιαστών στη Βουλή. Η κα. Μπακογιάννη κατηγόρησε μάλιστα την κυβέρνηση πως συνομιλεί με τρομοκράτες:
“Δε βοηθά τη διαπραγμάτευση και την εικόνα της χώρας μας στο εξωτερικό η εισβολή σήμερα στη Βουλή. Η κυβέρνηση διαπραγματεύεται ευθέως με τρομοκράτες.
Καταγγέλλω τον υπουργό Δικαιοσύνης, κ. Παρασκευόπουλο ότι διαπραγματεύεται με τρομοκράτες”, είπε ενώ απάντησε ξεκάθαρα στον Πάνο Σκουρλέτη όταν την κατηγόρησε πως έχει πολύ συντηρητικές θέσεις:
“Ψήφισα την κατάργηση της ποινής του θανάτου και την ψήφισα μετά τη δολοφονία του Παύλου Μπακογιάννη”.
http://ysterografa.gr/