6.4.15

Ο Παυλόπουλος διέσωσε την τιμή της Κεντροδεξιάς απέναντι στον Βενιζέλο


Η απάντηση του Προκόπη Παυλόπουλου στην, στα όρια της θεσμικής πρόκλησης, επιστολή του Ευάγγελου Βενιζέλου για την παρουσία του το Σάββατο στην κοινοβουλευτική συζήτηση για το χρέος, διέσωσε την τιμή της Κεντροδεξιάς.
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας σήκωσε το γάντι που του πέταξε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, και του εξήγησε ότι… δεν δέχεται υποδείξεις για τον ρόλο και τα καθήκοντά του, επισημαίνοντας ότι έχει επαρκή συναίσθηση του πώς μπορεί να υπερασπιστεί καλύτερα το εθνικό συμφέρον.

Η αποστομωτική απάντηση του Προκόπη Παυλόπουλου προκάλεσε αίσθηση, την ώρα μάλιστα που ο Ευάγγελος Βενιζέλος, στον απόηχο της επίθεσής του κατά του Προέδρου της Δημοκρατίας, είχε… photo opportunity με τον Αντώνη Σαμαρά, μια εξέλιξη που προκάλεσε αμηχανία σε πολλούς βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, αναφορικά με το ατυχές timing της εκδήλωσής της.
Σημειώνεται ότι το ΠΑΣΟΚ του Ευάγγελου Βενιζέλου δεν ψήφισε τον Προκόπη Παυλόπουλο για την Προεδρία της Δημοκρατίας, ενώ εξαπολύει συχνά βέλη κατά του ΠτΔ με αφορμή τη θητεία του στις κυβερνήσεις του Κώστα Καραμανλή, από το 2004 μέχρι το 2009, ακριβώς για να επιτίθεται με τον τρόπο αυτόν κατά του πρώην πρωθυπουργού.
Αντίστοιχη επιθετική στάση κατά του Προκόπη Παυλόπουλου έχει κρατήσει και ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Κύρτσος, με πάγια… απέχθεια για τον Κώστα Καραμανλή
http://ysterografa.gr/