12.4.15

Νέοι ακρωτηριασμοί στην Καλαμάτα κατά τη διάρκεια του παραδοσιακού σαϊτοπόλεμου


Με αίμα νέων ανθρώπων βάφτηκε και το φετινό Πάσχα καθώς καταγράφηκε και πάλι στην Καλαμάτα τρίτο περιστατικό σοβαρού τραυματισμού κατά τη διάρκεια του παραδοσιακού σαϊτοπόλεμου.

Συγκεκριμένα, δύο άνδρες στον δήμο Μεσσήνης έχουν υποστεί ακρωτηριασμούς στα χέρια τους και νοσηλεύονται στο νοσοκομείο της Καλαμάτας.Ο ένας νεαρός έχασε και τα δύο του άκρα, ενώ στον δεύτερο νεαρό οι γιατροί ακρωτηρίασαν τον καρπό του.


Πρόκειται για το τρίτο θλιβερό περιστατικό μέσα σε τρεις ημέρες, καθώς τη Μεγάλη Παρασκευή σε τραγωδία κατέληξε το παιχνίδι δύο νέων ανθρώπων στην Άνω Άμφεια Θουρίας, λίγο πριν τις 4 το απόγευμα κι έχασαν την ζωή τους από ηλεκτροπληξία, όταν πέταξαν κροτίδα σε καλώδια της ΔΕΗ.

Λίγες ώρες αργότερα, τα ξημερώματα της Κυριακής, λίγο μετά την Ανάσταση, 25χρονος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα, από έκρηξη αυτοσχέδιας κροτίδας. Ο νεαρός ο οποίος διακομίστηκε στην Αθήνα και νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Άγιος Σάββας, υπεβλήθη σε επέμβαση και οι γιατροί αναγκάστηκαν να ακρωτηριάσουν και τα δύο του χέρια, ενώ ο άτυχος νέος έχασε και την όραση του.

Ένας φίλος του που ήταν μαζί του, επίσης 25 ετών, τραυματίστηκε ελαφρά στο αριστερό του χέρι.
http://www.zougla.gr/